Bojčinska koleba je jedna od 1000 želja gospodara šume Jovana Milojevića
Kolumnista magazina Cafe Bar & Restoran, Hadži Jovan Mrđenović donosi priču o Jovanu Milojeviću, čoveku sa 1000 želja i tvorcu legendardnog mes...
pročitaj jošRestoran Barik predstavlja savršeno mesto za uživanje u vrhunskoj nacionalnoj kuhinji koju karakteriše moderna priprema. Posetite ovo mesto i uverite se i sami!
Izvan pretrpanog i bučnog prestoničkog jezgra, na obodu Košutnjaka u pravcu Vidikovca, smestio se restoran nacionalne kuhinje sa modernom notom – Barik.
Mesto za opuštanje i uživanje koje u redizajniranom ambijentu spremno dočekuje goste svojim einterijerom spaja toplinu drveta i elegantne i oštre linije.
Restoran je prostran i sa svih strana osvetljen prirodnom svetlošću. Barikova bašta je kapaciteta 100 mesta, a tu je i prostor za decu. Iz ove oaze zadovoljstva garantuju da će i najveći hedonisti kod njih pronaći nešto za sebe.
Iz kuhinje pred goste izlaze ukusni specijaliteti odlično upareni sa najfinijim vinima i rakijama.
Sa jelovnika goste najčešće privuku bftek u začinskom ulju, teletina ispod sača, teleći kotlet, jagnjetina, tatar biftek, grilovani miročki sir, rolovana piletina, leskovački uštipci, ledene kocke, tri leće i prava rapsodija ukusa, krempita.
Pušenje u lokalu je dozvoljeno. Izdvojen deo za nepušače.
Lignje na žaru
Ukus Mediterana, miris mora i dosta ljubavi su trio koji osvaja vašu dušu a i stomak.
View this post on Instagram
Miročki sir, takozvani / škripavac / zvanično spada u najbolje sireve sveta.
Ovaj delikates svoj najbolji ukus dostiže grilovanjem. Tada korica postaje hrskava, a iznutra ostaje mekan.
View this post on Instagram
Rolovana piletina servirana na pire krompiru
Dobrodošli u carstvo tradicionalnih balkanskih jela. Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni na ono što vam serviramo.
View this post on Instagram
Krempita
Kremasta a hrskava, prava rapsodija za vaša nepca.
View this post on Instagram
ADRESA: KNEZA VIŠESLAVA 124, BEOGRAD
IG @RESTORANBARIK
TEL. +381 63 222 118
RADNO VREME: 08.00-24.00
Ideja o Basch House 1887 javila se pre mnogo godina, a postepeno se razvijala, menjala i dopunjavala do 2021. godine kada je počela sveobuhvatna re...
pročitaj jošDanijela Tešić je 2022. godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji Dubaija. Ova talentovana mla...
pročitaj jošBakšiš na karticu koji je uveden u Hrvatskoj ne da nije zaživeo, već su zabeleženi poražavajući rezultati. Bakšiš na karticu prijavilo manje od je...
pročitaj još