16.06.2023 Drink

Novi Tuborg Ice: Probaj i sledi se!

Novi Tuborg Ice je filtriran na -1°C što mu pruža nezamislivo osvežavajući ukus! Uskoči u ledenu avanturu i uživaj na Ice način! 

Novi Tuborg Ice: Probaj i sledi se!

Dobro poznati danski brend Tuborg predstavio je novo pojačanje u svom portfoliju – Tuborg ICE – svetlo pivo napravljeno od najfinijih sastojaka i posebnim procesom filtriranja.

Tuborg Ice filtriran je na -1°C, što mu pruža nezamislivo osvežavajući ukus! Sa samo 4,2% alkohola. Reska aroma Tuborg ICE-a najbolje se oseća kada ga poslužite sa kriškom limuna, i predstavlja idealno piće za letnje dane koji su pred nama.

Novi Tuborg Ice: Novo urbano lice grada

U staklenoj boci, kao i u limenci, ovo ledeno pivo ima svetlu, zlatnu boju i prepoznatljiv ukus. Tuborg Ice je novo urbano lice grada koje će svojom neodoljivom svežinom zalediti sve trenutke koje doživite uz njega!

Ova godina biće u znaku ledenog talasa kojeg donosimo! Ove sezone ledimo na -1°C Ukoliko ti se dopada šta vidiš, zamisli tek kad probaš! Novi Tuborg Ice: probaj i sledi se!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuborg Srbija (@tuborgsrbija)

Probaj, oseti i sledi se: novi Tuborg Ice je stigao! Sledeći put kad vidiš led, pomislićeš na ovo! Probaj novi Tuborg ICE i sledi se pri prvom gutljaju! Probaj novi ukus koji ledi čula, a otapa atmosferu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuborg Srbija (@tuborgsrbija)

Probijamo led prilikom svakog novog upoznavanja! Kada pomisliš na omiljeno ledeno pivo, pomislićeš na Tuborg Ice! Uskoči u ledenu avanturu i uživaj na Ice način! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuborg Srbija (@tuborgsrbija)

Imamo jednostavan recept za ledeno ludilo od leta: okupi ekipu, zgrabite Tuborg Ice i grad je vaš! Probaj da se slediš, nećeš se pokajati! Naoštri svoja čula, jer ovog leta očekujemo ledeni talas koji donosi novi Tuborg Ice. 

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: CARLSBERG

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije