Novi SALT Shop
09.07.2024 Cafe Bar Novo

SALT shop je postao omiljena destinacija za uzbudljivo leto i novo vejp iskustvo

Otvaranjem 11. lokala u glavnom gradu, SALT shop najavio je najuzbudljivije leto uz novo vejp iskustvo.

Jedinstveni vejpovi Salt, Maskking i Kubik velikom brzinom postali su sinonim za kvalitet i inovaciju u svetu vejpovanja, što prepoznaju pravi ljubitelji savremenih uređaja i oni koji prate i postavljaju nove trendove urbanog društva.

Na zvaničnom otvaranju lokala u ulici Bulevar maršala Tolbuhina 27, prisutni predstavnici medija i građani imali su priliku da uživaju i velikom spektru aroma koje ovi proizvodi nude, kao i u atraktivnim aktivacijama koje su upotpunile jedno letnje veče.

SALT Shop nova prodajno mesto

Uz dobar zvuk i vrhunske ukuse Salt, Maskking i Kubik vejpova, prisutni su uživali u blizini Dunava, u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu, koja je već duži period obavezna stanica prilikom noćnih izlazaka.

SALT shop donosi potpuno novo iskustvo kupovine, pružajući jedinstvenu vejp avanturu ispunjenu širokim spektrom boja, raznovrsnim aromama i pozitivnim vibracijama, čime upotpunjuje letnja druženja.

Njihov inovativni pristup brzo je privukao pažnju mnogobrojnih ljubitelja ovih proizvoda, nudeći pažljivo odabrane artikle koji odražavaju posvećenost modernom dizajnu.

SALT Shop novootvoreno prodajno mesto

Ovaj proizvod dolazi spreman za upotrebu, bez potrebe za dodatnim punjenjem i pažljivo je kreiran kako bi održao konstantan intenzitet arome, što dodatno pojačava iskustvo. Osim po kvalitetu, SALT shop je poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi koja poziva ljude da se opuste, uživaju i dele svoje iskustvo sa zajednicom, stvarajući prijateljske veze među ljubiteljima vejpa.

SALT shop postala je omiljena destinacija za sve one koji prate trendove i žele da održe korak sa vremenom

SALT shop je mesto gde se rađa vejp kultura. Sa svojom jedinstvenom i inovativnom ponudom ukusa i vrhunskom uslugom, otvara sasvim nove horizonte uživanja i neprestane zabave.

FOTO: Ivana Tošić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije