Hespo Siena
16.04.2024 Hoteli

Udobno spavanje na krevetu iz Hespo hotelskog programa

Krevet može poboljšati ili pokvariti percepciju o hotelu, jer je to često najvažniji deo boravka gosta. Prema istraživanjima, čak 81% osoba kaže da je udoban krevet najvažnija karakteristika hotela, a 48% da je dušek lošeg kvaliteta glavni izvor poremećenog noćnog sna. Od ključne važnosti je obezbediti miran noćni san. S druge strane, dizajn kreveta se prilagođava stilovima nameštaja odabirom odgovarajuće vrste i uzorka dekorativne tkanine ili eko-kože i dizajna nogica. Važan deo izgleda kreveta je uzglavlje, koje može biti standardno, više ili šire.

Hespo je sinonim za pouzdan hotelski krevet

Možda ste već spavali na krevetu Mediteran iz Hespo hotelskog programa, a da to niste znali. Odlikuju ga čvrstina, stabilnost, udobnost i kvalitet. Napravljen je od kombinacije masivnog drveta i iverica tapaciran ukrasnom tkaninom ili eko-kožom, po izboru. U drveni okvir je ugrađeno opružno Bonell jezgro, koje u kombinaciji sa dobrim dušekom gostima pruža vrhunski komfor. Visina kreveta bez nogu je 23 cm, dok tapaciranje može da bude od tkanine ili eko-kože. Dva uža kreveta mogu da se spoje u jedan širi, bez razmaka između njih. Dve noge u podnožju i dva točkića na uzglavlju olakšavaju pomeranje kreveta. Odličnom izgledu kreveta možete doprineti odabirom idealnih nogu i točkića.

Hespo Mediteran lux

Hespo: Mediteran lux

Visok i pouzdan hotelski krevet Mediteran lux odlikuju stabilnost, čvrstina i udobnost Bonell jezgra. Kada se ovom krevetu visine 28 cm dodaju noge i dušek, on pruža jedinstveno iskustvo spavanja na visokom krevetu, iz kojeg se lakše ustaje. U zavisnosti od afiniteta, tapaciranje može da bude od tkanine ili eko-kože, u zavisnosti od dizajna enterijera hotela.
Program kreveta za hotele i apartmane ima širok spektar opcija za savršeno rešenje smeštajnog objekta. Tako se u asortimanu nalazi krevet Astor, koji je napravljen od kombinacije masivnog drveta i iverice, tapaciran ukrasnom tkaninom ili eko-kožom, po izboru. U drveni okvir ugrađen je standardni elastični pod Sana, koji u kombinaciji sa dobrim dušekom gostima pruža vrhunski komfor. Visina kreveta bez nogu je 20 cm. Krevet je moguće kombinovati sa svim dušecima i uzglavljima iz Hespo hotelskog asortimana.

Hespo Astor

Hespo: Astor

Hotelski kreveti i dušeci su jedan od važnijih faktora koji doprinose utisku koji hotel ostavlja na gosta. Ukoliko su kreveti i dušeci udobni i higijenski, to će doprineti da gost bude zadovoljan i verovatno će se vratiti u taj hotel. Međutim, ako su kreveti i dušeci neudobni ili nehigijenski, to može uticati na negativan utisak i gost će verovatno preporučiti drugima da izbegavaju taj hotel.

Hespo Paris

Hespo: Paris

Dušek kao odrednica dobrog sna

U hotelima se prioritet daje kvalitetu dušeka, jer kao što smo rekli – udoban dušek je osnova dobrog sna. Hotelski dušeci se često prave od visokokvalitetnih materijala kao što su memorijska pena ili opruge, koji prave ravnotežu između podrške i udobnosti. Dušeci su dizajnirani da traju i pružaju odličnu izdržljivost, čak i uz čestu upotrebu.

Hespo Hotelski program_DSC4467

Hespo hotelski program je napravljen od teško gorivih materijala uz pojačana opružna jezgra

Za Hespo hotelski program se koriste teško gorivi materijali i pojačana opružna jezgra. Dušeci su dostupni u svim dimenzijama, a mogu se i praktično spajati čičak-trakom ili zatvaračem. Hotelski kreveti su udobni zbog naglaska na kvalitetu, a vlasnici i menadžeri hotela shvataju važnost pružanja gostima udobnog i privlačnog iskustva spavanja i ulažu u prava rešenja za krevet i dušek. Kada shvatite da spavate na udobnim dušecima i vrhunskim krevetima Hespo, znajte da ćete uživati u odličnom noćnom snu i udobnosti.

FOTO: HESPO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije