27.05.2023 Hoteli

DremCo Hotels at Home: Novi koncept hotelskog asortimana

Kompanija DremCo nastala je kao mala porodična kompanija, koja je pre dvadeset godina prepoznala vrednost kvalitetnog odmora i zdravog sna.

DremCo Hotels at Home salon: Hotelska soba u vašem domu

Naša misija je da vam omogućimo da se regenerišete svake noći i da vam obezbedimo najbolje proizvode na tržištu. Pažljivo osluškujemo klijente, njihove potrebe, trudimo se da ispratimo njihove želje pravim asortimanom.

Tokom proteklih godina, rasli smo zajedno sa našim klijentima i razvili se u kompaniju koja je broj jedan u oblasti opremanja hotela u čitavom regionu. U salonu DremCo Hotels at Home, u poslovnom centru Airport City, krajem prošle godine predstavili smo novi koncept hotelske sobe u vašem domu. Omogućili smo klijentima da vide, izaberu i probaju proizvode vrhunskih brendova hotelskog programa, a sve na jednom mestu.

Da li postoji bolji osećaj od odmora u udobnom hotelskom krevetu? DremCo je tu da vam pomogne da kreirate isti recept kod kuće, da se osećate kao u vrhunskom hotelu, ali u vašoj spavaćoj sobi. Da bi to uradili na pravi način, u ovom salonu formirali smo gotove setove dušeka i podloga najboljih brendova iz naše ponude i tako dodatno približili hotelsku ponudu klijentima.

DremCo hotelski program u hotelima Ritz Carlton, Sheraton, Hilton…

DremCo hotelski program raspolaže širokim asortimanom dušeka za svaki rang hotela, apartmana i ugostiteljskih objekata. Prioritet nam je udobnost i komfor, uz veliki raspon cena. Uz naše setove, klijenti imaju jedinstveno iskustvo spavanja. Dušeci vodećeg hotelskog brenda Serta iz hotela Ritz Carlton, Sheraton, WestIn, Hilton i drugih sada se nalaze u našem salonu, tako da i vi možete da ih probate i uverite se u njihov kvalitet.

Pored kompanije Serta, sarađujemo i sa drugim vodećim kompanijama u hotelijerstvu. Sve one imaju dugogodišnje iskustvo u kreiranju hotelskih kolekcija visokog kvaliteta, izdržljivosti i funkcionalnosti, a mi ih sa velikim zadovoljstvom nudimo u našem Hotels at Home salonu.

To su Rivolta Carmignani, kompanija koja razvija vrhunske posteljine, peškire i bade-mantile, Muelhdorfer iz Nemačke čuven po jastucima i jorganima, španski Velfont koji proizvodi najbolje protektore za dušeke i jastuke, kao i grupacija Treca-Simmons, poznata po hotelskim dušecima i podlogama.

DremCo: Udobne posteljine, jastuci, jorgani vrhunskog kvaliteta

Do sada smo ostvarili odličnu saradnju sa mnogim hotelima u Srbiji i regionu i nastavljamo sa širenjem poslovanja u ovom segmentu, sa namerom da ostanemo njihov prvi izbor. Naša ambicija je da DremCo bude broj jedan u opremanju hotela u regionu još dugi niz godina. Artikli za spavanje u hotelima su investicija; oni koji odaberu najbolji kvalitet i obezbede gostima udobnost i ugodan osećaj, mogu da budu sigurni da će ih gosti dugo pamtiti i da će im se stalno vraćati.

Na mestu legendarnog hotela Park! Ovako će izgledati Hyatt Regency Novi Sad (VIDEO)

Svima koji posete salon DremCo Hotels at Home omogućavamo da na jednom mestu nabave dušeke i posteljine visokog kvaliteta, udobne jastuke, jorgane i prekrivače atraktivnog dizajna. Sve to, uz jednostavno naručivanje i stručno vođenje naših prodajnih savetnika, koji će vam pomoći u ostvarivanju najlepših snova.

DremCo Hotels at Home: Kontakt

Adresa: Airport City, Omladinskih brigada 88, 11070 Novi Beograd
Telefon: +381 69 60 20 30

AUTOR: PROMO

FOTO: DremCo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije