04.03.2023 Hoteli

Na mestu legendarnog hotela Park! Ovako će izgledati Hyatt Regency Novi Sad (VIDEO)

Kompanija „Inobačka“ potpisala je sa „Hyatt Regency Novi Sad“ ugovor o tome da narednih 20 godina Hotel „Park“ funkcioniše kao deo ovog svetskog lanca hotela.

Hyatt Regency Novi Sad će imati 235 soba

Plan je da se u naredne tri godine obavi rekonstrukcija postojećih zgrada hotela i sagradi još jedan ceo blok, pa da od 2026. godine počne da radi prvi „Hyatt“ u Vojvodini. Novi hotelski kompleks će imati 235 soba, bazene, svečanu salu od 800 kvadrata koja će moći da ugosti 300 ljudi, kongresni prostor od 1.900 kvadrata za boravak do 1.000 učesnika, koji će moći da se preuredi za različite veličine, kao i niz ugostiteljskih objekata.
Ovaj hotelsko-poslovni kompleks jedna je od najvećih investicija u Novom Sadu – 107 miliona evra i jedna od retkih koja je ujedno doprinos i ekologiji i turizmu. Čitav kompleks baziran je na korišćenju tzv. zelene energije (obnovljivi izvori energije), u skladu sa LEED standardima i „carbon-free“ sistemom, koje su najnovije svetske preporuke kada je u pitanju energetska efikasnost i očuvanje životne sredine, poručili su iz „Inobačke“

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: YOU TUBE / RADIO 021 / INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije