Ukusi Meksika najava
09.09.2023 Hoteli

Ukusi Meksika u Srbiji od 12. do 23. septembra

Upustite se u autentično putovanje kroz meksičku kulturu u srcu Novog Beograda tokom Dana Meksika.

Ukusi Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd

Od 12. do 23. septembra, hotel Hyatt Regency Beograd, u saradnji sa meksičkom ambasadom u Beogradu, domaćin je događaja pod nazivom „Ukusi Meksika u Srbiji“.
Tokom ove kulturne manifestacije, posetiocima će biti pružena prilika da uživaju u primamljivim specijalitetima pažljivo pripremljenim od strane veštog meksičkog kuvara Džonatana Martineza Herere, koristeći autentične sastojke direktno iz ove živopisne severnoameričke zemlje.
U partnerstvu sa Meksičkom ambasadom u Beogradu, hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom nastavlja svoju tradiciju predstavljanja raznovrsnih svetskih kultura, pružajući iskustvo koje slavi autentične ukuse, zavodljive plesove, dragocene običaje i tradicije.

Ukusi Meksika chef

Chef Džonatan Martinez

Ukusi Meksika će biti predstavljeni kroz street food specijalitete

Dani Meksika biće upotpunjeni sada već tradicionalnim događajem Blok 21, 15. i 22. septembra od 18h u dvorištu hotela Hyatt Regency Beograd. Posetioci će imati priliku da isprobaju tradicionalne street food specijalitete iz Meksika, kao i njihova originalna i osvežavajuća pića.

PROČITAJTE JOŠ! Na mestu legendarnog hotela Park! Ovako će izgledati novi hotel Hyatt Regency u Novom Sadu

Od 12, 14. i sve do 23. septembra, Metropolitan restoran će predstaviti primamljiv autentični meksički set meni, vešto kreiran od strane uglednog meksičkog kuvara. Pripremite svoje čulo ukusa za izvanredno iskustvo dok uživate u delikatesima kao što su Aguachile de camarones, Taco de cochinita pibil i Mole poblano – tradicionalni majstorski specijaliteti koji su oličenje bogate meksičke gastronomije.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HOTEL HYATT REGENCY BEOGRAD

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije