Hotel Hyatt Dani korejske kuhinje
18.10.2023 Hoteli

Hotel Hyatt: Ukusi Koreje u Srbiji – Fuzija dva sveta

Hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom predstavlja događaj „Ukusi Koreje u Srbiji: Fuzija dva sveta“, organizovan u saradnji sa Ambasadom Republike Koreje i Institutom za promociju korejske hrane, u trajanju od 22. do 29. oktobra.

Nezaboravni doživljaj koji će vas odvesti u samo srce korejske tradicije  

Tokom ove nedelje događaja očekuje vas tradicionalni Nedeljni ručak u korejskom stilu 22. i 29. oktobra od 13h do 17h, kao i pažljivo osmišljen set meni sa korejskim specijalitetima od 23. do 27. oktobra od 19h u Metropolitan restoranu.
Povodom ovog jedinstvenog događaja, zadovoljstvo nam je da ugostimo dva vrhunska kuvara iz Južne Koreje u čijim posebno kreiranim jelima ćete imati priliku da uživate u restoranu Metropolitan.

Hotel Hyatt predstavlja chefa Kim Jong Hyuka

Hotel Hyatt predstavlja chefa Kim Jong Hyuka

Pored autentičnih jela, iskoristite jedinstvenu priliku da učestvujete u specijalnoj lutriji na oba Nedeljna ručka uz šansu da osvojite tri noćenja u hotelu Grand Hyatt Seoul i tri noćenja u hotelu Grand Hyatt Incheon koji pružaju priliku za sjedinjavanje sa kulturom i tradicijom ove predivne zemlje.

Hotel Hyatt predstavlja chefa Jung Ju Hyunga

Hotel Hyatt predstavlja chefa Jung Ju Hyunga

Osetite duh Južne Koreje u svakom zalogaju, dok se tradicija i savremena kulinarska tehnika sjedinjuju kako bi stvorili harmoniju nezaboravnih ukusa. Budite svedok kulinarske čarolije koja objedinjuje autentične korejske recepte i egzotične sastojke.  Svoje mesto na nedeljnom ručku ili set meni večeri možete rezervisati pozivom na broj +381 11 301 1140.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HOTEL HYATT REGENCY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.