Uz Tabasco, budućnost je prijatno ljuta: Uverite se uz ove recepte
Tabasco je višenamenski sos koji dodavanjem u jela ne preuzima njihov osnovni ukus, već ih samo čini ukusnijim. Tabasco sos ne poznaje granice i b...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno… ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja podignete na najviši nivo. Kakav god bio vaš način pripreme, postarajte se da pri ruci imate TABASCO® sosove za marinade, priloge i bilo šta drugo što dolazi s roštilja.
Zašto? Zato što je TABASCO® prirodan izvor umamija i punoće ukusa zahvaljujući dugoj fermentaciji u hrastovim buradima. Čuveni crveni ljuti sos nastao je pre više od 150 godina, a sastojci za njegovu proizvodnju ostali su nepromenjeni do danas.
U Čokoladnoj Akademiji Beograd u Beton Hali održan je najslađi događaj godine, Regionalno takmičenje za predstavnika Jugoistočne Evrope u svetskom ...
pročitaj jošČuvena četvrtasta pizza iz pleha, pizza al taglio, gastronomski proizvod rimske regionalne kuhinje, jedan je od najtraženijih zalogaja i van svoje ...
pročitaj još