Street Food Festival burger
25.12.2023 Food

Filip Meter: Streetfood je doživeo ozbiljan procvat u kvalitetu

Filip Meter, General Manager Spices of the World doo, se u tradicionalnoj prednovogodišnjoj anketi osvrnuo na situaciju u našem HoReCa sektoru i na početku razgovora je izrazio zadovoljstvo što se situacija znatno popravila.

Filip Meter: „Savetujem vlasnicima objekata da istraju u svojim idejama“

„Svedoci smo ozbiljnog uzdizanja, kako nacionalne, tako i internacionalne hrane. Streetfood je doživeo ozbiljan procvat u kvalitetu, a Srbija ne zaostaje u tom pogledu. Savetujemo vlasnicima objekata da istraju u svojim idejama i da za svoje poslovne partnere biraju isključivo proverene i transparentne kompanije kao što je naša!“

Spices of the World doo je kompanija koja je dugogodišnji partner u HoReCa i retail industriji. Kako sami kažu cilj im je da svim potencijalnim konzumentima, kuvarima, vlasnicima ugostiteljskih objekata i drugima u Srbiji, upotpune bogatstvo domaće kuhinje širokom lepezom ukusa, mirisa, začina i drugog sa raznih kontinenata: Evrope, Azije, Latinske Amerike, Severne Amerike.
Upitali smo gospodina Metera koji bi proizvod iz njihove palete naveo kao najuspešniji.

Umami Kikkoman soja sos

Filip Meter: „Kikkoman i Tabasco su zvezde našeg portfolija“

„Uvek moramo da naglasimo uspehe koje beležimo sa našim najpoznatijim brendovima: Kikkoman i Tabasco. Novine su Kikkoman Ulje od 100% pečenog susama i Tabasco Srirača koja i u HoReCa i Retail sektoru beleži ozbiljan rast u prodaji. Proizvodi kao što su hrskavi luk, Panko prezle, Kewpie majonez i paleta Exotic Food proizvoda već su ustaljeni u našoj prodaji“, otkriva naš sagovornik, a o planovima za narednu godinu kaže:

Tabasco sos

Stiže Belgrader sir, Gyoze svih vrsta, Surimi, Udon…

„U naše novoizgrađene hladnjače, već u decembru stiže asortiman koji smo i mi sami dugo čekali. Belgrader sir, Gyoze svih vrsta, Tobiko, Masago, Surimi, Bao Buns, Ramen i Udon testenine i mnogi drugi azijski i neazijski proizvodi koji su trenutno svetski trend, stigli su u Srbiju“.

Spices Filip Meter

Filip Meter
General Manager Spices of the World

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SPICES / SHUTTERSTOCK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije