
Filip Meter, Spices of The World: Glavnu reč i dalje vodi Kikkoman!
Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i ...
pročitaj jošFilip Meter, General Manager Spices of the World doo, se u tradicionalnoj prednovogodišnjoj anketi osvrnuo na situaciju u našem HoReCa sektoru i na početku razgovora je izrazio zadovoljstvo što se situacija znatno popravila.
„Svedoci smo ozbiljnog uzdizanja, kako nacionalne, tako i internacionalne hrane. Streetfood je doživeo ozbiljan procvat u kvalitetu, a Srbija ne zaostaje u tom pogledu. Savetujemo vlasnicima objekata da istraju u svojim idejama i da za svoje poslovne partnere biraju isključivo proverene i transparentne kompanije kao što je naša!“
View this post on Instagram
Spices of the World doo je kompanija koja je dugogodišnji partner u HoReCa i retail industriji. Kako sami kažu cilj im je da svim potencijalnim konzumentima, kuvarima, vlasnicima ugostiteljskih objekata i drugima u Srbiji, upotpune bogatstvo domaće kuhinje širokom lepezom ukusa, mirisa, začina i drugog sa raznih kontinenata: Evrope, Azije, Latinske Amerike, Severne Amerike.
Upitali smo gospodina Metera koji bi proizvod iz njihove palete naveo kao najuspešniji.
„Uvek moramo da naglasimo uspehe koje beležimo sa našim najpoznatijim brendovima: Kikkoman i Tabasco. Novine su Kikkoman Ulje od 100% pečenog susama i Tabasco Srirača koja i u HoReCa i Retail sektoru beleži ozbiljan rast u prodaji. Proizvodi kao što su hrskavi luk, Panko prezle, Kewpie majonez i paleta Exotic Food proizvoda već su ustaljeni u našoj prodaji“, otkriva naš sagovornik, a o planovima za narednu godinu kaže:
„U naše novoizgrađene hladnjače, već u decembru stiže asortiman koji smo i mi sami dugo čekali. Belgrader sir, Gyoze svih vrsta, Tobiko, Masago, Surimi, Bao Buns, Ramen i Udon testenine i mnogi drugi azijski i neazijski proizvodi koji su trenutno svetski trend, stigli su u Srbiju“.
Filip Meter
General Manager Spices of the World
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošKikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj još