Tork Workflow – novi higijenski vodič u službi ugostitelja
Pandemija i klimatska kriza doveli su do strožijih očekivanja od strane kupaca u smislu higijene restorana i održivosti. Istraživanja pokazuju da n...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Menadžer prodaje Winterhalter, Aleksandra Nikolić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Lepo je videti da je HoReCa sektor u dinamičnom usponu. Uspeli smo da spojimo naše gostoprimstvo i vrhunsku ponudu pića i hrane. Odabir restorana za Michelin vodič to i potvrđuje. Zbog toga profesionalni restorani polažu veliku vrednost na čistoću: blistavo čiste čaše, sjajni tanjiri i pribor za jelo, a Winterhalteru je to središna tačka u radu”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Specijalista za pranje čaša za brilijantne rezultate, to je Wintehalter. Broj mašina za pranje čaša na našem tržištu, su naš najuspešniji argument. Nova generacija mašina se u potpunosti uklapa u sve želje korisnika: individualno se konfiguriše (čaše, tanjiri, pribor, bistro), perfekcionista u pranju, lako rukovanje, štedljivost na delu, prilagodljiva vrsti posuđa i u kontaktu sa vlasnicima.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Mi u Winterhalteru već danas mislimo na to šta ćete sutra poželeti. Implementacija Connected Wash na tržište to dokazuje: pravilno pranje, kontrola higijenske bezbednosti, doziranje i poručivanje deterdženta i servisa, sve na klik, sve za vas. Za 26 godina u Srbiji smo sigurni da zadovoljnog kupca ne možete kupiti, nego samo zaslužiti!
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Nakon serije izlaganja u drugoj polovini 2023. i u prvim mesecima 2024, što na svetskim sajmovima (Milano, Longarone, Rimini) tako i na domaćim reg...
pročitaj jošPlatforma hvala.tips je kreirana za restorane, hotele i druge uslužne delatnosti, a omogućava laku komunikaciju sa klijentima preko jedne kontrolne...
pročitaj jošPandemija i klimatska kriza doveli su do strožijih očekivanja od strane kupaca u smislu higijene restorana i održivosti. Istraživanja pokazuju da n...
pročitaj još