Anketa Ilustracija 2024
29.12.2023 Horeca oprema

Hygiene Pro Team donosi na tržište ekološki prihvatljive proizvode

Početkom ove godine Hygiene Pro Team je postao deo kompanije Europapira člana Heinzel grupe. Udruživanjem snaga ove dve kompanije realizovana je vizija širenja asortimana i podizanje nivoa poslovanja na najviši nivo. Spajanjem stručnih timova želja je da se unapredi pružanje usluga, a saradnja će doneti doneti benefite postojećim i novim klijentima.

„Nivo higijene se visoko rangira u recenzijama restorana“

U tradicionalnoj novogodišnjoj anketi našeg magazina, Bojan Golić, Sales and marketing manager Hygiene Pro Team je dao svoje viđenje HoReCa sektora u prošloj godini, savetovao ugostitelje šta da urade kada je higijena u pitanju, a otkrio i deo planova kompanije.
„Higijena u HoReCa sektoru igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja gostiju ali i reputacije ugostiteljskih objekata. Svedoci smo da se nivo higijene visoko rangira u recenzijama kao element ponude i da je taj aspekt za goste i potrošače jednako važan deo iskustva nakon boravka u nekom restoranu i hotelu. Težnja svih HoReCa subjekata je da im se gosti vraćaju i da postanu redovni potrošači. Stoga, redovno čišćenje, dezinfekcija i obuka osoblja o higijenskim standardima su od suštinskog značaja za održavanje kvaliteta i nivoa usluge tj. važan segment kome treba posvetiti naročitu pažnju i u koji treba kontinuirano ulagati“.

Tork Bojan Golić

Tork je globalno poznat po kvalitetnim proizvodima za održavanje toaletne higijene

* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u 2023. godini?
 Sredstva za dezinfekciju
površina su ključna za eliminaciju bakterija i virusa i od suštinskog su značaja za održavanje čistog i sigurnog okruženja u kuhinjama i prostorijama za pripremu hrane. Tork brend je globalno poznat po kvalitetnim proizvodima za održavanje toaletne higijene koji se ističu kao efikasna i sigurna rešenja za održavanje lične higijene zaposlenih i gostiju. Moderan dizajn opreme savršeno se uklapa u svaki enterijer. Deterdženti renomiranih svetskih proizvođača iz naše ponude za mašinsko pranje posuđa i za vešeraj i housekeeping, u paketu sa terenskom podrškom servisno tehničke službe, predstavljaju deo naše ponude i usluge sa kojom stičemo poverenje sve većeg broja kupaca.

Hygiene Pro Sistem web

* Šta planirate za narednu godinu?
Kao kompanija koja je lider u distribuciji ekološki održivih proizvoda za higijenu, u planu za sledeću godinu imamo implementaciju: ekološki prihvatljivih proizvoda sa sastojcima koji imaju minimalan negativan uticaj na životnu sredinu, smanjenje upotrebe nepotrebnih materijala, razvoj proizvoda koji pružaju visok nivo higijene uz minimalnu potrošnju resursa vode i energije, pružanje informacija i obuka klijentima o benefitima i pravilnom korišćenju ekoloških proizvoda.

Hygiene Pro Team Bojan Golić

Bojan Golić
Sales and marketing manager Hygiene Pro Team

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HYGIENE PRO TEAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije