Dabiz Munjoz
23.11.2023 Chef

Dabiz Munjoz je ponovo najbolji chef na svetu

Dabiz Munjoz je treću godinu zaredom proglašen za najboljeg šefa na svetu. Ceremonija proglašenja sedmog izdanja nagrada The Best Chef Awards održana je u Meksiku, sa prenosom uživo na You Tube kanalu.

Chef Munjoz tri godine ne prepušta titulu najboljeg

Izbor za The Best Chef Awards je ustanovljen 2017. godine, a te i iduće godine na prvom mestu bio je chef Joan Roka, koji je ove godine na osmom mestu. 2019. godine najbolji chef je bio je Bjorn Francen koji je ove godine pao na 41. mesto. A onda je usledila dominacija španskog kontroverznog chefa Dabiza Munjoza koji je već tri godine zaredom najbolji chef na svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo)

Dabiz Munjoz, rođen u Madridu, stekao je reputaciju pionira i kreativnog avanturiste. Konstatno nas iznenađuje svojim jedinstvenim pristupom kuvanju, koji on opisuje brutalnim. Munjozov restoran DiverXO je prilično nepredvidivo mesto jer nikad se ne zna u kom pravcu će inspiracija odvesti chefa. Njegov tim kuvara ili osoblja u DiverXO se mogu pojaviti usred večere kako bi vašem jelu, dok ga jedete, dodali nešto novo i uzbudljivo.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije