Prestižni festival Gastro kup Srbija 2024 održava se osmi put zaredom
Ove godine, po osmi put zaredom, održava se prestižni festival Gastro kup Srbija 2024, takmičenje koje okuplja profesionalne kuvare iz Srbije, regi...
pročitaj jošSedmi po redu Gastro Kup Srbija 2023. godine se ove godine održava od 1. do 2. decembra 2023. godine u Master hali AD Novosadskog sajma. Organizator ove manifestacije su Udruženje Zelena Dolina, AD Novosadski sajam i HoReCa Asocijacija Kragujevac.
7. Gastro kup Srbija je takmičenje profesionalnih kuvara (seniori i juniori) i HoReCa EXPO koji se održava za vreme trajanja Sajma Turizma u Novom Sadu, što garantuje veliku posećenost ovoj manifestaciji. Gastro kup Srbija je najveće i najprofesionalnije kulinarsko takmičenje u Srbiji podržano od najelitnijih udruženja svetske gastronomije, domaćih i stranih kulinarskih udruženja i mnogobrojnih HoReCa kompanija. Domaći i svetski stručnjaci gastronomije vide Gastro kup Srbija kao jedinstvenu manifestaciju koja unapređuje kulinarsku profesiju, okupljajući na jednom mestu kuvare iz Srbije i sveta.
Naši dosadašnji sponzori i prijatelji festivala – Prerada mesa Trlić, Zlatiborac, Gastronaut, Winterhalter, Megaoprema, restoran Piknik, Vinarija Deurić, Ramicom uniforme, Consipard Consulting, EcoGrill, Arum HoReCa, Corp, Mondo Verde, Kompanija Vasović, Supernova, Voda Vrnjci, restoran Piccante, restoran Sokače, Vinarija Kovačević, Vital, Univerexport, Minaqua i mnogi drugi, prepoznali su kvalitet i značaj ovog festivala. Podstaknuti komentarima renomiranih stručnjaka i učesnika ovog takmičenja ove godine pripremamo još više iznenađenja!
Očekuju vas uzbudljivo takmičenje, molekularna gastronomija, Cooking show, prezentacija različitih nacionalnih kuhinja, seminari, edukacija i predavanja, gastro radionice. Predstavljanje top HoReCa brendova sigurno će očarati sve prisutne, a raskošna dvodnevna gastronomska manifestacija doprineće i poslovanju ugostitelja Srbije. Čitav događaj pratiće neke od najvećih televizijskih kuća, a takmičari će imati priliku da svoje znanje i iskustvo pokažu takmičeći se u šest kategorija:
HAK1 – JELO OD PILETINE
HAK 2 – JELO OD TESTENINE
HAK 3 – MODERNO NACIONALNO JELO
HAK 4 – FUSION MODERNO JELO
HAK5 – TIMSKO TAKMIČENJE/MODERNO RESTORANSKO JELO
HAK6 – MASTER CHEF CHALLENGE – THE GARY FILBEY SHIELD RESTORANSKO GLAVNO JELO
Bilo da vam je potreban moler, električar, vodoinstalater ili bilo koji drugi stručnjak iz oblasti zanatskih usluga, ova aplikacija predstavlja reš...
pročitaj jošAlmarea d.o.o. nakon 13 godina uspešnog rada u oblasti papirne galanterije, odlučila je da proširi svoju delatnost uvodeći na srpsko tržište posebn...
pročitaj jošKompanija Hygiene Pro Team se nedavno preselila sa svoje prethodne lokacije na Ledinama u novi, savremeni prostor u ulici Svetog Save 32 na Radiofa...
pročitaj još