22.03.2023 Horeca oprema

Miloš Stevanović: “Megaoprema ima rešenje i opremu za sve restoranske kuhinje” (FOTO GALERIJA)

Posetioci 18. međunarodnog HoReCa sajma ugostiteljske opreme su se impozantnom štandu Megaopreme upoznali sa premijum brendovima iz celog sveta, uživajući u specijalitetima koje su pripremali vrhunski beogradski šefovi.

Aleksandar Milićević, direktor prodaje

Vrhunski šefovi su radili na vrhunskoj opremi

Ove godine od 23. do 26. februara, posetioci osamnaestog po redu međunarodnog sajma ugostiteljske opreme HoReCa, mogli su premijerno da vide i upoznaju se sa asortimanom firme MEGAOPREMA DOO, Beograd. MEGAOPREMA je na svom impozantnom štandu predstavila premijum brendove iz celog sveta. Za ova 4 dana na štandu su gostovali i za posetioce pripremali hranu najpoznatiji šefovi iz beogradskih restorana kao što su Zdravko Štrbac iz restorana „The Twenty Two“, Vlajko Pešić – restoran/splav „Korzo“, Aleksandar Kocić – restoran Tisa New Balkan Cuisine, zatim profesori, studenti i đaci sa Više hotelijerske i Srednje turističke škole iz Beograda.
Na štandu se čula muzika, smeh i lepo raspoloženje, a posetioci su mogli da probaju đakonije na kojima bi pozavideli mnogi hi dining restorani iz Pariza i Njujorka.

Vlajko Pešić, šef kuhinje restorana Korzo

Odležalo meso iz NABOO pećnice 

Iz NABOO pećnice izlazilo je savršeno ispečeno odležalo meso koje je šef Vlajko Pešić servirao sa koštanom srži.

Šef Vlajko je koštanu srž polako i na niskoj temperaturi „otopio“ u našoj NEO 24 HOURS multi-funkcionalnoj šok komori. Ovo je bio zalogaj za pamćenje koji nam je omogućila ova napredna tehnologija od LAINOX-a.

Zdravko Štrbac, šef kuhinje restorana The Twenty Two, hotela Metropol

Vrhunska pašteta uz pomoć TAURUS MY COOK 1.8

Zdravko Štrbac, šef restorana sa Michelin preporukom je uz pomoć TAURUS MY COOK 1.8 uređaja za kuvanje i fino blendiranje napravio paštetu od džigerice sa suvim šljivama koja je topila srca svih koji su je probali.

Šef Aleksandar Kocić iz restorana Tisa New Balkan Cuisine

ORVED IDEA vakuum pakerica za marinirane đakonije, a TAURUS ROWZER PLUS za savršenu kremu 

Šef Aleksandar Kocić je kao pravi mađioničar iz ORVED IDEA vakuum pakerica izvlačio savršeno marinirane đakonije, a pomoću TAURUS ROWZER PLUS blendera za zamrznute namirnice napravio najlepšu hladnu kremu koju možete da probate u Srbiji, a verovatno i šire.

LAINOX ORACLE profesionalna Hi Speed pećnica

JUMP 101 DM je kulinarska laboratorija

Pored ovoga na štandu MEGAOPREME ste mogli da vidite i JUMP 101 DM multi-funkcionalni kiper kazan renomiranog češkog proizvođača JIPA INTERNATIONAL. Ovaj uređaj predstavlja pravu laboratoriju koja svojom tehnologijom omogućava da brzo i lako „skočite“ do savršenih rezultata u pripremi hrane.

Odležala rozbratna, pečena u NABOO pećnici servirana na povrću

Bio je ovo prvi sajam ugostiteljske opreme HORECA na kome je MEGAOPREMA učestvovala i izlagala i prema utiscima sa njihovog štanda bilo je to nezaboravno iskustvo. Kako nam je Miloš Stevanović, generalni direktor MEGAOPREME , rekao već sada planiraju učešće sledeće godine. Sudeći po njihovom odnosu prema tehnologiji i premijum brendovima ostaje nam da strpljivo sačekamo još jedno nezaboravno iskustvo.

Mladen Cupara, šef kuhinje restorana Hanami

„Prilagodljivost i raznovrstnost uređaja koje nudimo omogućavaju modernim kuhinjama da pronađu rešenje za svaki problem. Parakonvekcijske pećnice, šok komore, kombifriz, brze pećnice, dodatna i neutralna oprema raznih kapaciteta čine naš portfolio“, rekao nam je na kraju Aleksandar Milićević direktor prodaje i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne prezentacije na HoReCa sajmu kompanije MEGAOPREMA.

Miloš Stevanović, generalni direktor

www.megaoprema.com
IG megaoprema
[email protected]
+381606677362
[email protected]
+381603009980
[email protected]
+381607677362

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije