Anketa Megaoprema MIlos Stevanovic
23.12.2023 Horeca oprema

Megaoprema nastavlja nesmanjenim tempom i u 2024.

Megaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium kupaca i brendova, upoznali su sa tržištem ugostiteljskom opremom. To je Megaopremi omogućilo da sagledaju koji su to problemi današnjih ugostitelja u Srbiji i kako im oni mogu pomoći. Za početak razgovora smo zamolili Miloša Stevanovića, direktora firme, da nam prokomentariše kako je on video stanje u HoReCa sektoru u prošloj godini.

„Malo veća investicija u kvalitetniji brend se isplati na duže staze“

„Otvara se sve veći broj restorana i kafića, ljudi izlaze i vidljivo je da su kafane pune. Ovo je svakako dobro za sve nas koji živimo od tog posla. Savet za investitore je uvek isti. Pažljivo birajte dobavljače i brendove sa kojima želite da radite. Malo veća investicija u kvalitetniji brend kasnije može da uštedi puno novca, vremena i živaca tokom eksploatacije“.

Megaoprema Sajam

Miloš Stevanović – direktor Megaopreme

Megaoprema: IDEA 42 je naš najprodavaniji vakuum procesor hrane

* Koji biste proizvod izdvojili iz vašeg portfolija?
Za nas je ova godina definitivno prošla u znaku ORVED vakuum pakerica, IDEA 42 je naš najprodavaniji vakuum procesor hrane. Imali smo nekoliko dobrih prezentacija uključujući i Master Chef Class na Wine Vision Open Balkan eventu. Moram da pomenem i JIPA JUMP multifunkcionalni kipper kazan koji je počeo da se pojavljuje u zahtevima kupaca.

* Za kraj, podelite sa našim čitaocima, šta planirate u narednoj godini?
Nastavićemo da radimo isto što i do sad. Zastupaćemo premium brendove, sa kvalitetnom servisnom podrškom. Što više interaktivnih edukacija, sajmova i prezentacija.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MEGAOPREMA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije