Mayrex jača lance nabavke i logistiku za HoReCa sektor
Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici i do dana današnjeg struktura i vizija ove porodične firme je ostala ista. Ma...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
Vlasnik Mesare Morava, Branko Mijajlović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Uvek dinamični HoRECA sektor kontinuirano prolazi kroz promene. Plate zaposlenih više nisu primarni izazov, jer je većina povećala cene rada svojih zaposlenih. Savet vlasnicima i menadžerima jeste da se trude da što više prate savremene trendove, kako bi njihova usluga ostala konkurentna. Nabavka kvalitetnih sirovina i očuvanje pozitivne radne atmosfere takođe su faktori koji prave ključnu razliku u uspehu”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Mesara Morava Meat Concept Store restorani najpoznatiji su po ćevapima i pljeskavicama koje se prave po autentičnoj recepturi, već više od 30 godina. Dodao bih i naš poznati tatar biftek, a raduje me što se povećava potražnja za komadima mesa iz Dry Aged segmenta, juneća dijafragma, ali i koštana srž.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Mesara Morava će iznenaditi svoje sugrađane sa par noviteta. Pored jačanja kapaciteta maloprodaja i povećanja efikasnosti naših Meat Concept Store restorana u planu je i otvaranje nečega potpuno novog, do sada neviđenog na našem prostoru, ali neka to ostane iznenađenje.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
U Čokoladnoj Akademiji Beograd u Beton Hali održan je najslađi događaj godine, Regionalno takmičenje za predstavnika Jugoistočne Evrope u svetskom ...
pročitaj jošČuvena četvrtasta pizza iz pleha, pizza al taglio, gastronomski proizvod rimske regionalne kuhinje, jedan je od najtraženijih zalogaja i van svoje ...
pročitaj još