9 MCO Tanja Dokmanović
22.12.2023 Horeca oprema

MCO donosi najviši nivo kvaliteta higijenskog potrošnog materijala

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.

Kvalitet je uvek na prvom mestu

Direktor komercijale MCO, Tanja Dokmanović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
HoReCa sektor se u 2023. godini vratio na velika vrata. Ono što svima savetujemo je da kvalitet uvek stave na prvo mesto. S obzirom da naše ugostiteljstvo ide u korak sa svetskim trendovima u svim segmentima poslovanja, savetujemo da i u nivou higijenskog potrošnog materijala prate kvalitet”.

 

Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
TWT italijanski proizvođač opreme za čišćenje, čiji smo ekskluzivni uvoznik, na naše tržište doneo je Giotto kolica za čišćenje sa presom i bočnom rukom, kao i staklarski komplet za izloge. Staklarski komplet na jednom mestu obezbeđuje i set za čišćenje, kao i teleskope do 7 m visine. Giotto kolica se od sličnih proizvoda razlikuju po većoj izdržljivosti materijala, premazom koji ne zadržava nečistoću na kofama, ali i izuzetno lepom dizajnu.

Širenje distributivne mreže na Vojvodinu i Zapadnu Srbiju

Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
MCO u sledeću godinu ulazi sa željom i planovima da naši proizvodi stignu i do potrošača koji do sada nisu imali priliku da sarađuju sa nama. Pored mreže komercijalista iz Niša, Kragujevca, Beograda, Velike Plane, nadamo se da ćemo svoj tim proširiti i na Vojvodinu, kao i na Zapadnu Srbiju.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MCO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije