Gelato concept shop
22.12.2023 Food

Medina Gelus uspešno podmiruje potrebe tržišta sa Gelato Concept Shopom

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.

Apliciranje praktičnih inovacija omogućava brz rast

Vlasnik i CFO kompanije Medina Gelus, Milanka Stanić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
HoReCa distribucija i lanac snabdevanja za konzumiranja van kuće ponovo je pokrenut uz prilagođavanje ponuda potrebama građana. Distribucije u HoReCa kanalu i ugostiteljski objekti važni su izvori ekonomske i društvene vrednosti za zemlje našeg regiona u kojima Medina Gelus posluje. Potrebno je izaći tome u susret sa proizvodima i uslugama. Odgovor je u apliciranju praktičnih inovacija koje će omogućiti brz rast”.

Milanka Stanić Media Gelus

Milanka Stanić – Medina Gelus

Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Naš inovativni koncept Gelato Concept Shop, koji daje mogućnost mobilne proizvodnje i prodaje gelata u, do sada, nedostupnim i malim prostorima, je naš najuspešniji proizvod. Smešten u prostor restorana, hotela ili napolju, na terasama ili u tržnim centrima, on je dao mogućnost proizvodnje odličnog i balansiranog gelata, za čiju pripremu ne treba biti master chef.

Gelato Concept Shop daje mogućnost mobilne proizvodnje i prodaje gelata

Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
U 2024. Medina Gelus nastavlja sa širenjem na globalnom tržištu sa učestvovanjem na Sajmu Artisan Gelata, Poslastičarstva, Pekarstva i Kafe SIGEP u Riminiju, na Internacionalnom sajmu HoReCa u Beogradu i Međunarodnom sajmu pića i opreme za turizam PROMOHOTEL u Poreču.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MEDINA GELUS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije