Mayrex proizvodi
30.12.2023 Food

Mayrex jača lance nabavke i logistiku za HoReCa sektor

Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici i do dana današnjeg struktura i vizija ove porodične firme je ostala ista.

Mayrex je distributer vodećih italijanskih prehrambenih brendova

Mayrex je danas postao distributer vodećih italijanskih brendova iz oblasti prehrane. Kako su nam rekli, tajna je u predanosti i timu ljudi koji teže da odgovore na najveće zahteve tržišta u Srbiji. Organizovani su da pruže kompletnu uslugu kupcima, od slaganja polica do širenja maloprodajne mreže sa Mayrex distributerima. U kratkom razgovoru sa Dijanom Obračević, HoReCa supervizorom kompanije Mayrex saznali smo kakva su očekivanja u 2024. godini, a na početku smo je zamolili da nam prokomentariše kakvo je njeno viđenje trenutne situacije u HoReCa sektoru.

Više eksperimentisanja sa novim jelima i obuka osoblja

„HoReCa industrija je dinamična, pa je važno biti fleksibilan, prilagodljiv i prihvatati promene. Vlasnici ugostiteljskih objekata treba da razmišljaju o dodavanju novih jela i da više eksperimentišu. Takođe, osoblje se konstantno mora obučavati da bi bilo u mogućnosti da gostu na pravi način prezentuje raznovrsnost i novine u jelovniku, a sa druge strane da prosleđuje povratne informacije svom menadžmentu“.

Brašno Mayrex

„Divela i 5 Stagioni su neprikosnovena brašna na tržištu“

* Sigurno je teško izdvojiti jedan proizvod iz vaše palete, ali ću vas ipak zamoliti da to učinite.
Kompanija Mayrex ima širok spektar proizvoda, ali ako bih nešto izdvojila, to su onda naša 00 brašna italijanskih proizvođača – fabrike Divella i 5 Stagioni sa kojima sarađujemo dugi niz godina i polako, ali sigurno osvajamo tržište jer su neprikosnovena u odnosu na konkurenciju. U prilog tome govori konstantan rast prodaje.

1 PFANER sokovi

Mayrex: Pored kvalitetnog proizvoda, brzina dostave robe je najvažnija

* Za kraj ću vas zamoliti da nam otkrijete deo planova u novoj godini.
Trudimo se da budemo drugačiji, ozbiljno analiziramo tržište i to su naši kupci prepoznali. Razvijamo partnerstava i radimo na dodatnom proširenju asortimana. Uveliko jačamo lance nabavke i našu logistiku, jer je za HoReCa sektor, pored dobrog kvaliteta proizvoda, brzina dostave robe najvažija.

Pogledajte prodajnu mrežu firme Mayrex

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije