BOR Hotel
30.12.2023 Hoteli

BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru dočekao prve goste

Najnoviji hotel sa pet zvezdica u Srbiji, BOR Hotel by Karisma, juče je otvorio vrata svojim prvim gostima. Hotel na Zlatiboru deo je jedne od vodećih hotelskih grupacija na Karibima, Karisma Hotels & Resorts, koja nastavlja da širi jedinstveni portfolio u ovom delu Evrope.

BOR Hotel by Karizma nudi 93 hotelske smeštajne jedinice

U ponudi ovog hotela nalaze se 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, restorani i barovi sa prefinjenim izborom hrane i pića, najmoderniji SPA centar i brojni drugi sadržaji namenjeni onima koji su u potrazi za savršenim odmorom.
„U Srbiju smo doneli više od 20 godina svetskog iskustva u luksuznom hotelijerstvu i to će biti nešto po čemu ćemo definitivno da se izdvajamo na tržištu. Ono što bih posebno istakao jeste najviši kvalitet usluge koju ćemo pružati našim gostima, koja započinje već prilikom rezervacije boravka. Autentično iskustvo svakog pojedinačnog gosta, čijim potrebama i zahtevima pristupamo potpuno individualno i sa velikom pažnjom, naš je apsolutni prioritet“, istakao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Hotel Karizma soba

Dizajn BOR Hotela by Karisma je integrisan sa prirodnim ambijentom

BOR Hotel by Karisma, čiji je dizajn integrisan sa prirodnim ambijentom, nudi luksuzne hotelske smeštajne jedinice opremljene prema poslednjim standardima svetske arhitekture. Kompletna ponuda je u potpunosti personalizovana, odnosno prilagođena ukusu svakog gosta koji, između ostalog, može da odabere željenu mekoću jastuka, miris sobe, ali i da obeležava važne datume na poseban način.
Hotel Karizma Restoran

U ponudi hotela nalaze se tri restorana  – PINO Restoran, KUMO Rooftop Restaurant & Lounge i Casa de Vinos – gde hranu pripremaju profesionalni gastronomi. Pored toga, za goste koji vole da uživaju u kvalitetnim pićima tu je Lobby Bar, dok je LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge idealan za one koji uz napitke žele da konzumiraju i vrhunske cigare.

Hotel Karizma Spa

Vassa Spa centar

Pored prvoklasnog smeštaja i kvalitetnog sadržaja, BOR Hotel by Karisma u Srbiju je doneo i brend ekskluzivnih Spa centara, Vassa Spa. Ovde su gostima na raspolaganju prostrani bazen, džakuzi, finske, bio i infrared saune, tepidarijumi, parno kupatilo, kao i sobe za masažu sa personalizovanim tretmanima lica i tela. Takođe, tu je i odvojeni deo, Kids Spa, sa sadržajima koji su namenjeni uživanju najmlađih.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MIRKO TABAŠEVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije