06.04.2024 Horeca oprema

Gelato Concept Shop donosi originalni ukusi gelata

Nakon serije izlaganja u drugoj polovini 2023. i u prvim mesecima 2024, što na svetskim sajmovima (Milano, Longarone, Rimini) tako i na domaćim regionalnim sajmovima (Beograd i Poreč), Gelato Concept Shop je u fazi realizacije naručenog.

Uz povećanje proizvodnih kapaciteta, uspeli smo da zadržimo i rok isporuke do 6 nedelja. Praktično tehničko rešenje i proizvodno-prodajne solucije koje Gelato Concept Shop rešava, izazivaju velika interesovanja za ovu kreaciju. Sa tehničke strane, to je proizvodnja i prodaja gelata u do sada nezamislivim dimenzijama oko 3 x 1 m.

Saznajte koliko košta najskuplji sladoled na svetu

Klizno sklopiva struktura na točkovima koja se jednostavno postavlja u svakom prostoru, kako unutra tako i na otvorenim prostorima, omogućila je ugostiteljskim objektima da proizvedu i posluže pravi italijanski gelato pod svojim brendom na svojim terasama i u svojim unutrašnjim, do sada neiskorišćenim delovima prostora.

Gelato Concept Shop

U prilog ide i činjenica da je za stavljanje u pogon Gelato Concept Shop-a dovoljna samo jedna obična utičnica od 220V i snaga od 3kW, tako da nije potreban priključak na dovod i odvod vode, zato što struktura ima sopstveni rezervoar, kako za čistu tako i za upotrebljenu vodu.

Vodimo vas u 8 najboljih italijanskih gelaterija

Aparati ugrađeni u ovaj koncept rashlađuju se samim vazduhom, i zbog toga nema utroška i bacanja vode. Što je, takođe, važan faktor pri odluci za nabavku našeg koncepta. Imamo klijente oduševljene našom kreacijom koji su naručili par komada gelato koncepta bez aparata za proizvodnju gelata, jer ga već poseduju. Njima je Galato Concept Shop dao mogućnost postavke praktično ugrađene vitrine samo za prodaju gelata na njihovim izdvojenim pozicijama. Podjednako se traže oba koncepta vitrina sa kadicama i vitrina sa kanticama. Neki su se odlučili za kombinovanu varijantu kadice i kantice kako bi probali obe, a sve to u istoj vitrini uz izmenu samo nosača.

Gelato Concept Shop – originalni uskus gelata

Sajmovi su značajna razmena potreba, želja i situacija sa kojima se sreću proizvođači gelata i oni koji to tek žele postati sa našom kreacijom Galato Concept Shop-a. Predstavlja nam radost saznanje da je koncept već udovoljio potrebama klijenata kako tehničkim i vizuelnim tako i kvalitetom gelata.

Gelato Concept Shop SajamskaPrezentacija

Ovakva atmosfera budila je našu kreativnost, tako da su u toku sajma nastajali i originalni ukusi gelata koji su bliski našem podneblju. To su ukusi kao što je ratluk (dobijen prirodnom esencijom ruže sa dodatkom komadića oraha) i druge fantastične kombinacije za koje se doslovno strpljivo čekalo u dugim redovima.

Uparite sladoled i makaronse. Evo kako!

Većina se odlučila za Gelato Concept Shop

Iako postoji mogućnost da se Gelato Concept Shop personalizuje pod svojim brendom, većina klijenata se odlučila da ostanu pod našim brendom. Novina je da je u pripremi poseban brend koji će pratiti liniju Galato Concept Shop-a, a koji će se moći da se nabavi nezavisno od samog koncepta. Zadržaćemo odličan kvalitet, jednostavnost pripreme gelata i povoljne nabavne cene kao tri najbitnija faktora pri odluci. Više o novom super brendu naći ćete u izdanjima specijalizovanih magazina i našim sledećim izlaganjima na sajmovima.

Gelato Concept Shop Linija

Pitaju i govore o svojim potrebama

Galato Concept Shop je jedan od brojnih proizvoda iz našeg asortimana. Na sajmovima smo dogovorili pokretanje tri linije za proizvodnju zanatskog gelata u većim količinama. Ovakav način proizvodnje odgovara klijentima koji imaju više prodajnih mesta i žele organizovati dostavu i prodaju u marketima. Ova jedinstvena linija sa automatizovanim čišćenjem i punilicom, omogućava da samo jedna osoba proizvede 200 litara gelata za jedan sat, dok je njen pun kapacitet 400 litara gelata za jedan sat uz dve osobe u proizvodnji.

gelato concept shop contact

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije