Novosadski restoran Kod fazana 1822 danas radi u novom ruhu
Prvi restoran koji se spominje u arhivskoj građi Novog Sada je gostiona Kod fazana, i to 1822. godine. Iako se veruje da je restoran počeo sa radom...
pročitaj jošDa vreme restorana domaće kuhinje nije prošlo potvrđuje novosadski restoran Pastir, koji nudi emociju prave domaće kuhinje.
U kvalitetno pripremljena jela sa klasičnog jelovnika, poput punjenih paprika, pasulja sa suvim mesom, ćufti u sosu, pite sa višnjama, kolača sa makom ili specijaliteta kao što su ovčiji ćevapi i jagnjetina u mleku, pored kvalitetnih sastojaka dodaje se i pažljivo određena doza emocija glavnog kuvara.
Zadatak koji servis obavlja pohvalno, takođe, se zasniva na emociji, onoj koju će gosti poneti kući i poželeti da ponove posetu.
PROČITAJ JOŠ! Boutique otvorio prvi restoran u Nišu
Vreme provedeno u restoranu Pastir obavija vas dobrim osećajem u grudima, zbog kojeg svaki gost postaje stalni gost, poručuju iz ovog restorana.
Za one koji vole lagane ukuse, tu su pastrmka na žaru, šaran i riblja čorba.
Gosti mogu uživati i u kvalitetnom muzičkom programu.
Restoran Pastir
Jovana Popovića 27, Novi Sad
Tel. + 381 60 077 8588
Radno vreme: 09.00-23.00, petak – subota 09.00-01.00
IG @pastirns
Thyme Street projekat je za relativno kratak period pomerio beogradsku, a samim tim i srpsku gastronomsku scenu. Nakon street food objekta u Zemunu...
pročitaj jošPrepoznatljiv, zelen, ukusan i mnogima omiljen – avokado. Za sve avokadoholičare, pravo mesto koje nudi bogat spisak jela sa ovom namirnicom - Avoc...
pročitaj jošZaista su neobični putevi Gospodnji. Mladi Aleksandar Todorović, rodom iz Gornjeg Milanovca, odlazi u Francusku, zemlju vina, hedonizma i mnogih dr...
pročitaj još