
Čarda Šebešfok – ovde neguju recepture iskusnih alasa i kuvara
Čarda Šebešfok kod Bezdana je pravo mesto za gastro avanturiste koji uživaju u plodovima Dunava. Vlasnik Milan Maričić za čitaoce magazina Cafe Bar...
pročitaj jošDa vreme restorana domaće kuhinje nije prošlo potvrđuje novosadski restoran Pastir, koji nudi emociju prave domaće kuhinje.
U kvalitetno pripremljena jela sa klasičnog jelovnika, poput punjenih paprika, pasulja sa suvim mesom, ćufti u sosu, pite sa višnjama, kolača sa makom ili specijaliteta kao što su ovčiji ćevapi i jagnjetina u mleku, pored kvalitetnih sastojaka dodaje se i pažljivo određena doza emocija glavnog kuvara.
Zadatak koji servis obavlja pohvalno, takođe, se zasniva na emociji, onoj koju će gosti poneti kući i poželeti da ponove posetu.
PROČITAJ JOŠ! Boutique otvorio prvi restoran u Nišu
Vreme provedeno u Pastiru obavija vas dobrim osećajem u grudima, zbog kojeg svaki gost postaje stalni gost, poručuju iz ovog restorana.
Za one koji vole lagane ukuse, tu su pastrmka na žaru, šaran i riblja čorba.
Gosti mogu uživati i u kvalitetnom muzičkom programu.
Restoran Pastir
Jovana Popovića 27, Novi Sad
Tel. + 381 60 077 8588
Radno vreme: 09.00-.23.00, petak – subota 09.00-01.00
IG @pastirns
Predstavljamo vam meni za koji je restoran Hiša Franko chefice Ane Roš dobio treću Michelinovu zvezdicu. Ana Roš i njen tim iz Hiše Franko su ušli ...
pročitaj jošNovi broj magazina Cafe Bar & Restoran za novembar i decembar je u distribuciji. Cafe Bar & Restoran na gastronomskoj konferenciji Food T...
pročitaj jošMladi restoran Groš, pored toga što je svojom pojavom prijatno iznenadio komšije jedne od železničkih ulica, može se reći da je iznenadio i brojne ...
pročitaj još