Plantaže 13. jul u 2024. godini donose vrhunski vinjak, premium džin i rakiju od breskve
U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoranpotražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
„U kategoriji vina primetan je porast prodaje etiketa iz premium segmenta“
Direktorka 13. jul, Dragana Kadović stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Nivo kvaliteta u HoReCa sektoru konstantno raste po svim parametrima, tako da je i u kategoriji vina primetan porast prodaje etiketa iz premium segmenta. Kvalitet sve lakše može da dođe do izražaja, a to nama kao proizvođačima odgovara. Ugostiteljima bih preporučila da što više pažnje posvete našem premium vinu Vranac Reserve, a u tome ćemo im i mi pomoći, jer je to vino koje ima zaista fantastičan odnos cena-kvalitet i već duži niz godina uživa veliko poverenje publike”.
Dragana Kadović direktor Plantaže 13. jul
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Lansirali smo liniju vina Edicija 23, koja je zabeležila izuzetan uspeh. To je kreativna paleta modernih vina namenjenih novoj, mlađoj publici i mislim da će ove godine imati još veću popularnost. Sa njom smo naglasili raznolikost palete naših vina i otvorenost za novitete.
Vrhunski vinjak, premium džin i rakija od breskve potvrđuju odlučnost nastupa ka ovom segmentu
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Pripremili smo nekoliko zanimljivih noviteta – vinjak odležao 5 godina, premium džin i premium rakiju od breskve odležalu u hrastovim burićima. Reč je o proizvodima vrhunskog kvaliteta, koji potvrđuju našu sve izraženiju orijentaciju ka ovom segmentu.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu