
Michter’s: Spoj tradicije i inovacije u svakom gutljaju
Za magazin CafeBar & Restoran, razgovarali smo sa Džonom Šatom, potpredsednikom za strateška partnerstva, Michter’s Distillery, LLC nakon borav...
pročitaj jošBeogradsko novo mesto za zagrevanje je B4 bar, koji se pozicionirao u centralnoj ulici na Dorćolu.
View this post on Instagram
Naravno, na najbolje koktele, viski, vino, kafu ili neki od preko 250 spirita. Imali smo tu čast da prisustvujemo prvoj degustaciji viskija u najvećoj regionalnoj prodavnici viskija, koja je ujedno i show room. Tom prilikom saznali da je ovo samo jedan deo veće priče koja se odvija unutar B4 bara.
Najstariji škotksi viski, ikada pronađen, ide na aukciju
Pravi poznavaoci viskija, kao i zaljubljenici u piće boje ćilibara, ovo mesto nikako ne smeju zaobići.
Zašto je viski sa puterom od kikirikija sve popularniji
Ovde možete probati ili kupiti preko 230 etiketa viskija, a barmeni će vam pružiti potrebne informacije kako biste odabrali vaš novi omiljeni viski.
B4 BAR
Bul. Vojvode Bojovića 4v, Beograd
Radno vreme: 08.00-00.00
IG @b4bar.belgrade
Čitaocima magazina CafeBar & Restoran bartender Zoran Budimirović poklanja recept sjajno izbalansiranog koktela Brankoni, čiji ključni sastojak...
pročitaj jošZamislite hladan cappuccino koji donosi svežinu tajgi sa mekanim mochijem koji savršeno dodaje toplinu Srbije. Ovaj combo i još mnogo toga zanimlji...
pročitaj jošMlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa...
pročitaj još