
Predrag Stanojević, Ontopo: Online rezervacije više nisu luksuz, već standard!
Predrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošNakon 15 godina uspešnog poslovanja u HoReCa sektoru, kompanija Corp JVJV doo preselila je sedište svog poslovanja u novu, modernu zgradu u Novom Sadu.
Ova promena predstavlja važnu prekretnicu u samom poslovanju kompanije i simbolizuje posvećenost stalnom unapređenju i inovacijama. Sastavni deo novog objekta je skladišni prostor površine 1700 m² što omogućava bolju organizaciju i efikasnost koja doprinosi još kvalitetnijem pružanju usluga.
View this post on Instagram
Nastavak širenja kompanije Corp JVJV dolazi nakon što je 2022. godine otvoren strateški pozicioniran i dobro organizovan distributivni centar u Beogradu, čime se osigurava još brža i pouzdanija usluga.
– Posebno smo ponosni na brojke koje govore o ljudima, o svima nama. Među naših 200 zaposlenih ima i onih koji su bili svedoci prvih koraka naše organizacije, koja je danas prerasla u veliku i konkurentnu kompaniju. To je uspeh koji raduje, ali i obavezuje – rekli su nam iz kompanije dodajući da su svesni činjenice da su najbrže rastuća kompanija u segmentu snabdevanja HoReCa sektora i nastavili:
– Na sopstvenom primeru smo pokazali u kojoj meri poznajemo ključne potrebe tržišta, naših partnera i krajnjih korisnika koji su nam svima na prvom mestu.
Ovim preseljenjem kompanija Corp JVJV unapređuje svoje poslovanje i nastavlja sa pružanjem vrhunskih usluga HoReCa sektoru.
Corp JVJV doo
Tel. +381 21 641 7811
www.corpjvjv.com
[email protected]
Na tržištu gde preciznost i estetika odavno nisu luksuz već standard, JAF furniri su se pozicionirali kao ključni element za arhitekte, dizajnere e...
pročitaj jošStassen čaj je 100% čist cejlonski čaj jedinstvenog porekla, a njegove plantaže se ubrajaju u najbolje plantaže na svetu gde Stassen proizvodi čaj ...
pročitaj jošU trenutku kada letnje temperature pređu granicu prijatnog, ugostiteljski objekti suočavaju se sa dvostrukim izazovom: održati prostor osveženim i ...
pročitaj još