Anketa 2024 Stefan Adrović i Goran Bačko
21.12.2023 Horeca oprema

CORP JVJV se izdvaja od konkurencije po partnerskom odnosu sa kupcem

CORP JVJV je, tokom 15 godina uspešnog rada, stekao visoki ugled na tržištu zahvaljujući čemu kreira bolju budućnost za svoje partnere. U tradicionalnoj decembarskoj anketi razgovarali smo sa Stefanom Adrovićem i Goranom Bačkom, supervizorima prodaje CORP JVJ. Za početak su prokomentarisali stanje u HoReCa sektoru.

„Nastaviti ulaganje u svoje zaposlene i njihovu edukaciju“

„Stanje u HoReCa sektoru se bitno popravilo, s obzirom na dve turbulentne godine. Zajedničkim snagama, prevashodno sa kupcima i vlasnikom naše kompanije koji je imao sluha za takvo stanje, prevazišli smo krizni period. Svim našim sadašnjim i budućim kupcima savetovali bismo da nastave ulaganje u svoje zaposlene i njihovu edukaciju“.

Corp

CORP je prepoznat po italijanskim proizvodima širokog asortimana“

* Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Akcenat bi više bio na grupi artikala. Kupci nas prepoznaju kao distributera, kompaniju sa širokom paletom proizvoda. Ako bismo morali da izdvojimo jednu grupu proizvoda bili bi to italijanski proizvodi širokog asortimana – od parmezana, mozzarele, pelata…

*  Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Iz godine u godinu idemo ka tome da kapacitete usmerimo ka zadovoljstvu kupaca i pronalaženju zajedničkih ideja za unapređivanje saradnje. Ključ je svakako u odnosu sa kupcem i građenju partnerskog odnosa. To je ono što nas odvaja od konkurencije, a samim tim čini nas liderom u HoReCa sektoru.

Anketa 2024 Stefan Adrović i Goran Bačko

Stefan Adrović i Goran Bačko, Supervizori prodaje CORP JVJV

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: CORP JVJV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije