Anketa: Da li ste za to da se ukine porez na bakšiš plaćen karticom?
Bakšiš i kako ga regulisati je jedna od važnijih tema u restoranskoj industriji, te smo odlučili da sprovedemo anketu kojom je obuhvaćeno 1.115 vla...
pročitaj jošCORP JVJV je, tokom 15 godina uspešnog rada, stekao visoki ugled na tržištu zahvaljujući čemu kreira bolju budućnost za svoje partnere. U tradicionalnoj decembarskoj anketi razgovarali smo sa Stefanom Adrovićem i Goranom Bačkom, supervizorima prodaje CORP JVJ. Za početak su prokomentarisali stanje u HoReCa sektoru.
„Stanje u HoReCa sektoru se bitno popravilo, s obzirom na dve turbulentne godine. Zajedničkim snagama, prevashodno sa kupcima i vlasnikom naše kompanije koji je imao sluha za takvo stanje, prevazišli smo krizni period. Svim našim sadašnjim i budućim kupcima savetovali bismo da nastave ulaganje u svoje zaposlene i njihovu edukaciju“.
* Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Akcenat bi više bio na grupi artikala. Kupci nas prepoznaju kao distributera, kompaniju sa širokom paletom proizvoda. Ako bismo morali da izdvojimo jednu grupu proizvoda bili bi to italijanski proizvodi širokog asortimana – od parmezana, mozzarele, pelata…
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Iz godine u godinu idemo ka tome da kapacitete usmerimo ka zadovoljstvu kupaca i pronalaženju zajedničkih ideja za unapređivanje saradnje. Ključ je svakako u odnosu sa kupcem i građenju partnerskog odnosa. To je ono što nas odvaja od konkurencije, a samim tim čini nas liderom u HoReCa sektoru.
Ovaj naslov nikad nikog ne bi naveo da je u pitanju kuhinjska krpa, ali ovaj novi proizvod MCO je upravo to – ljubav na prvi dodir. Španski proizvo...
pročitaj jošPlatforma hvala.tips je kreirana za restorane, hotele i druge uslužne delatnosti, a omogućava laku komunikaciju sa klijentima preko jedne kontrolne...
pročitaj jošUoči otvaranja 31. „Jutro“ radnje u okviru METRO trgovačke franšize, kompanija je pokrenula i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bud...
pročitaj još