369 bar i restoran
02.10.2020 Restoran

369 – restoran po meri Nikole Tesle

369 bar & restoran, novi je biser na Novom Beogradu za ljubitelje hrane visokog kvaliteta, kvalitetne kafe, opuštene atmosfere i savremenog prostora.
„Pored toga što je naše ime inspirisano Teslinim brojevima, mi sa naučnom posvećenošću pristupamo kreiranju najboljeg iskustva za svoje goste uz pristupačne cene“, kaže menadžer Nikola Gromiko, koji iza sebe ima skoro 20 godina iskustva u velikim ugostiteljskim lokalima u Londonu.

Aleksandra Milovanovića, šefa kuhinje čija je vizija ispunila meni ovog lokala jedinstvenim i neodoljivim jelima, Gromiko naziva „najboljim priuštivim kuvarom na svetu.“ Eklekticizam i kompleksnost jeste nešto što karakteriše svaki njegov servis.

Od klasičnih supa sa twist-om, preko home-made pasti i rižota, nezaboravnih burgera, specijalnog recepta za pizza testo i glavnim jelima koja reflektuju 20 godina obilaska zemljine kugle, uz vegetarijanske i veganske opcije, café & restaurant 369 nudi ponešto za svakoga. Pored hrane, u ponudi je raznovrstan asortiman unikatnih pića.
Kao što njihova parola „Fuck social media, I’m dope in real life“ kaže, najbolje je da se u magiju café & restaurant 369 gosti uvere lično.

369 bar & restoran

Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 36, Novi Beograd
Radno vreme: Nedelja-četvrtak 08 – 23h, petak-subota 08 – 01h
Telefon: 069/369-369-0
Ima izdvojen deo za nepušače

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: 369 BAR & RESTORAN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije