
Roštilj je katastrofa za burgere! Tvrdi slavni chef David Chang
Slavni chef David Chang je na svom podkastu izjavio da je burger zadnja stvar koju bismo trebali stavljati na roštilj. "Roštilj pretvara sočan bur...
pročitaj još369 bar & restoran, novi je biser na Novom Beogradu za ljubitelje hrane visokog kvaliteta, kvalitetne kafe, opuštene atmosfere i savremenog prostora.
„Pored toga što je naše ime inspirisano Teslinim brojevima, mi sa naučnom posvećenošću pristupamo kreiranju najboljeg iskustva za svoje goste uz pristupačne cene“, kaže menadžer Nikola Gromiko, koji iza sebe ima skoro 20 godina iskustva u velikim ugostiteljskim lokalima u Londonu.
Aleksandra Milovanovića, šefa kuhinje čija je vizija ispunila meni ovog lokala jedinstvenim i neodoljivim jelima, Gromiko naziva „najboljim priuštivim kuvarom na svetu.“ Eklekticizam i kompleksnost jeste nešto što karakteriše svaki njegov servis.
Od klasičnih supa sa twist-om, preko home-made pasti i rižota, nezaboravnih burgera, specijalnog recepta za pizza testo i glavnim jelima koja reflektuju 20 godina obilaska zemljine kugle, uz vegetarijanske i veganske opcije, café & restaurant 369 nudi ponešto za svakoga. Pored hrane, u ponudi je raznovrstan asortiman unikatnih pića.
Kao što njihova parola „Fuck social media, I’m dope in real life“ kaže, najbolje je da se u magiju café & restaurant 369 gosti uvere lično.
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 36, Novi Beograd
Radno vreme: Nedelja-četvrtak 08 – 23h, petak-subota 08 – 01h
Telefon: 069/369-369-0
Ima izdvojen deo za nepušače
Isplanirali ste vikend putovanje, odabrali smeštaj i restoran koji želite da posetite. Odlučili ste da krenete vozom, međutim chatbot vam javlja da...
pročitaj jošHiša Franko, restoran chefice Ane Roš postao je prvi restoran u Sloveniji koji je dobio ovo priznanje od Michelinovog vodiča Hiša Franko je 2020....
pročitaj jošSplav Viva je osvežio izgled i meni Jedan od najstarijih dorćolskih restorana na vodi, koji je sa radom počeo 2007. godine, splav Viva ovog proleć...
pročitaj još