
Hygiene Systems, podloga uspeha: Održavanje podova u ugostiteljskim objektima
Pravilno i redovno održavanje podova u ugostiteljskim objektima nije samo stvar estetike, već i pametna investicija u dugotrajnost i sigurnost pros...
pročitaj jošU organizaciji METRO HoReCa Centra i Kancelarije za komercijalne poslove ambasade Kraljevine Tajland održana je besplatna radionica Ukusi tajlandske kuhinje, na kojoj su bila predstavljena i pripremana autentična jela Thai kuhinje.
Prezentaciju i radionicu vodila je Šef kuhinje Saralee Madnui, poreklom iz južnog dela Tajlanda.
Pre 3 godine dobila je uglednu nagradu Thai Select, koja je znak sertifikacije koji dodeljuje Ministarstvo trgovine kraljevske vlade Tajlanda i kojom se garantuje autentični tajlandski ukus tajlandskih prehrambenih proizvoda i tajlandskih restorana, kako na Tajlandu tako i u inostranstvu.
Sa više od 15 godina kulinarskog iskustva, šef Madnui je trenutno vlasnica lanca restorana Saralee&Thai Street Food, u Zagrebu.
Prijavljeni učesnici radionice imali su priliku da steknu praktično iskustvo aktivno pripremajući planirane obroke, kao i da lično od šefa Madnui nauče kako da spremaju neka od poznatih tajlandskih jela, popularnih širom sveta.
Izvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj još