
Predrag Stanojević, Ontopo: Online rezervacije više nisu luksuz, već standard!
Predrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošU organizaciji METRO HoReCa Centra i Kancelarije za komercijalne poslove ambasade Kraljevine Tajland održana je besplatna radionica Ukusi tajlandske kuhinje, na kojoj su bila predstavljena i pripremana autentična jela Thai kuhinje.
Prezentaciju i radionicu vodila je Šef kuhinje Saralee Madnui, poreklom iz južnog dela Tajlanda.
Pre 3 godine dobila je uglednu nagradu Thai Select, koja je znak sertifikacije koji dodeljuje Ministarstvo trgovine kraljevske vlade Tajlanda i kojom se garantuje autentični tajlandski ukus tajlandskih prehrambenih proizvoda i tajlandskih restorana, kako na Tajlandu tako i u inostranstvu.
Sa više od 15 godina kulinarskog iskustva, šef Madnui je trenutno vlasnica lanca restorana Saralee&Thai Street Food, u Zagrebu.
Prijavljeni učesnici radionice imali su priliku da steknu praktično iskustvo aktivno pripremajući planirane obroke, kao i da lično od šefa Madnui nauče kako da spremaju neka od poznatih tajlandskih jela, popularnih širom sveta.
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još