Biramo najbolje restorane sa tradicionalnom srpskom kuhinjom – Tradicionala 2025
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji.
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inostrane restorane, zatim domaće restorane sa internacionalnim jelovnicima drugih zemalja, ne zapostavljajući restorane i chefove koji neguju domaću kuhinju. Ta simbioza ukusa i različitosti uvek iznedri novi kvalitet, i to je dobro. No, nikako ne smemo zaboraviti ko smo i odakle smo.
Tradicionala 2025 – najbolji restorani sa tradicionalnom srpskom kuhinjom
PRAVILA ZA UČESTVOVANJE u ovom izboru su jednostavna i jedini uslov je da 80% ponude vašeg restorana čine tradicionalna jela. Na e-mail adresu [email protected], uz naznaku “Za Tradicionalu”, pošaljite prijavu za izbor uz propratni materijal u vidu logotipa restorana, vaš izbor jela iz jelovnika po kojima vas gosti prepoznaju, kao i prateće fotografije. Više o načinu prijavljivanja i glasanju saznajte OVDE.
U nastavku vas upoznajemo sa još tri restorana koji po mišljenju redakcije zaslužuju da se nađu u konkurenciji.
Autentičan rustični prostor u kombinaciji sa modernim detaljima i hrana kreirana po meri gosta, garantuju uživanje svih čula.
Riblja čorba
Riblji paprikaš
Smuđ, šaran, kečiga ili som
Teleća čorba
Punjena svinjetina
Jagnjeća rebra
Karlovački kuglof
66. GRADSKA KAFANA
Pop Lukina 35, Šabac
Radno vreme: 08.00-23.00
U savršenom skladu tradcije i modernog, doživite najbolje od boemskog Šapca – domaću hranu, veliki izbor pića i veselu čivijašku atmosferu
Mlečni tanjir
Pašteta od duvan čvaraka
Teleća čorba
Punjeni svinjski file
Karađorđeva šnicla
Punjena pljeskavica
Kolač od jabuka
∴∴∴∴∴∴∴∴
Prijave za izbor možete slati do novembra meseca 2024, a zatim ćete vi, čitaoci našeg magazina, svi vaši gosti, kao i svi posetioci internet stranice www.cafebarrestoran.rs odrediti koji to restorani zaslužuju da ponesu titulu RESTORAN SRPSKE TRADICIONALNE KUHINJE uz GARANCIJU KVALITETA našeg magazina. Glasanje će se odvijati u periodu od decembra do februara, a rezultate glasanja ćemo objaviti u magazinu u martu 2025. godine.