tork non stop osveživač
14.10.2024 Horeca oprema

Ne samo sveže, sveže non-stop: Tork Constant, revolucija osveživača prostorija

Tork je lansirao novi sistem osveživača vazduha kako bi toaleti konstantno odisali svežinom – dizajniran tako da se vrlo jednostavno dopunjava. Loši mirisi toaleta imaju negativan uticaj na poslovnu reputaciju, posebno u HoReCa sektoru, ali mnogi tradicionalni osveživači nisu toliko efikasni zbog njihovog efekta „spreja” i kratkoročnog mirisa.

Tork Constant osveživač vazduha traje do 90 dana

Takođe, uglavnom su postavljeni visoko na zidovima kako bi pružili svežinu celom toaletu, što svakako nije idealno za proveru dozatora i dopunjavanje.

Tork Igor Misic

Promo Tork: Igor Mišić

Uvek se stavljamo u kožu naših kupaca kada razvijamo inovacije. Naše istraživanje dalo nam je jasan uvid u to sa kojim izazovima i problemima se oni suočavaju koristeći tradicionalne osveživače vazduha, koliko su zapravo funkcionalni i pristupačni osoblju. Naši kljijenti su želeli konzistentno rešenje, sa ujednačenim i konstantnim mirisom tokom vremena, kao i sistem koji bi se mogao mnogo lakše servisirati. Zato smo mi tu i zato nudimo nova rešenja – kaže Igor Mišić, menadžer ključnih klijenata Tork za Srbiju.

Novi Tork Constant osveživač vazduha ravnomerno i kontinuirano raspoređuje miris

Tork je lansirao novi sistem koji olakšava održavanje vaših toaleta i čini ga konstantno svežim. Koristi jedinstvenu, modernu tehnologiju, koja neutrališe mirise kontinuirano i ravnomerno. Istraživanja pokazuju da je najvažniji faktor koji kupci navode prilikom izbora proizvoda za negu vazduha „dugotrajni učinak“.

Tork non stop osvezivac vazduha

Tork Constant osveživač vazduha može da traje do 90 dana pre nego što mu je potrebno dopunjavanje, sa širokom paletom mirisa koji stvaraju dosledno, svežinu u toaletu i samim tim neutrališu potencijalne žalbe gostiju.

Tork Constant osveživač ima sistem koji se lako održava i dopunjuje

Dozator Tork Constant osveživača vazduha je sertifikovan „Easy to use“ za brzo punjenje, od strane Švedskog udruženja za reumatizam. Njegovo fleksibilno postavljanje na dohvatljivim visinama takođe omogućava lako održavanje. Dopunjavanje i zamena baterija se takođe mogu planirati kako bi se uštedelo dragoceno vreme osoblja.

Tork non stop osvezivac

Ne samo sveže. Sveže non-stop: Tork Constant osveživač vazduha se dopunjava lako, čisti još lakše. Tork non-stop osveživač vazduha koristi jedinstvenu tehnologiju i sadrži pažljivo odabrane mirisne note koji uspešno neutralizuju neprijatne mirise čak do 90 dana između dopuna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije