Anketa Igor Mišić Tork
27.12.2023 Horeca oprema

Tork natural proizvodi zadovoljavaju najviše kriterijume održivosti

Tork, kao svetski brend broj 1 u profesionalnoj higijeni i kao neko ko oblikuje tržište u ovoj oblasti, pomaže klijentima da poboljšaju nivo poslovanja. Kuriozitet je da se preko 7 miliona dispenzera montira globalno svake godine što ukazuje na ogromno poverenje od strane klijenata, otkriva nam na početku razgovora Igor Mišić, menadžer u kompaniji Tork Srbija i BiH.

„Upotreba novih i modernih rešenja je obavezna“

* Kako iz vaše perspektive izgleda stanje u HoReCa sektoru i šta biste savetovali vlasnicima ugostiteljskih objekata, kako bi unapredili kvalitet usluga?
Zbog očiglednog manjka kvalifikovane radne snage, pristup gostu potrebno je podići na viši nivo kroz implementaciju lakših rešenja ordera i dostupnosti informacija ponude u samom objektu. Takođe, poboljšanje higijene olakšava rad i znatno doprinosi boljem utisku tako da upotreba novih i modernih rešenja je maltene obavezna.

Tork rolna papira

Tork H1 za brisanje ruku u rolni

* Koji se proizvod, iz vaše bogate palete proizvoda, izdvojio kao najtraženiji?
Definitivno bih istakao kao najuspešniji proizvod i rešenje, H1 za brisanje ruku u rolni. Rame uz rame sa njim je i sistem toaletnog papira T9 čijom upotrebom ne postoji mogućnost da dođe do zapušavanja odvoda.

Tork Logo

* Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
U narednoj godini bavićemo se edukacijom HoReCa sektora kroz Workflow rešenja u kuhinji, tako što ćemo kroz zajedničku vizitu same kuhinje doći do pravih Tork rešenja. Podržavamo i vodimo se Green inicijativom jer naši natural proizvodima zadovoljavaju najviše kriterijume održivosti.

Anketa Igor Mišić Tork

Igor Mišić
Key account menadžer Tork Srbija i BiH – Tork

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: TORK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije