WMF Kafe Aparati Espresso
27.12.2023 Horeca oprema

WMF kafe aparati – inovativno barista iskustvo na jedan dodir ekrana

Sa više od 300.000 profesionalnih aparata za kafu instaliranih širom sveta, WMF kontinuirano razvija svoje proizvode, koje iz godine u godinu unapređuje još savremenijim dizajnom i inovacijama za još izvrsnije iskustvo uživanja u kafi.

Ujedinjujući vrhunski barista doživljaj i stogodišnja tradicija prepoznatljivog nemačkog kvaliteta

Ispijanje kafe danas je mnogo više omiljenog dnevnog rituala: ona je deo naše tradicije i detalj koji na jedinstven način oslikava naš stil, navike i životne afinitete. Uprkos ubrzanom tempu savremene svakodnevice, kafa je napitak kojem, kada je reč o kvalitetu zrna i načinu njene pripreme, ljubitelji i uživaoci ne ostavljaju previše prostora za kompromise.
Ujedinjujući vrhunski barista doživljaj i stogodišnju tradiciju prepoznatljivog nemačkog kvaliteta, proizvođač premium kafe aparata WMF brižljivo čuva lidersku poziciju u segmentu automatizovanih rešenja za pripremu kafe i toplih napitaka.

WMF automatizovani kafe aparati za komercijalnu upotrebu nude najviši kvalitet kafe

Sa više od 300.000 profesionalnih aparata za kafu instaliranih širom sveta, WMF kontinuirano razvija svoje proizvode, koje iz godine u godinu unapređuje još savremenijim dizajnom i inovacijama za još izvrsnije iskustvo uživanja u kafi. Bilo da se radi o luksuznim hotelima, fine dining restoranima, pekarama ili kafićima, WMF automatizovani kafe aparati za komercijalnu upotrebu nude najviši kvalitet kafe napitaka za svaku priliku i najrazlič itiji nivo i obim upotrebe. WMF kafe aparati imaju najviše profesionalne karakteristike koje variraju u zavisnosti od odabranog modela.
Mogućnost pripreme napitaka sa više vrsta mleka, sistemi za ledenu i svežu filter kafu, podešavanje visine izliva, automatsko
išćenje kao i opcija digitalnog praćenja potrošnje i stanja aparata, samo su neke od prednosti koje ovaj brend čine prvim izborom vodećih kompanija iz HoReCa industrije. Sa druge strane, jednostavnost upravljanja aparatom i preciznost pripreme koja garantuje konzistentan ukus ključni su činioci optimizovanog poslovanja koje značajno štedi Vaše resurse.

WMF Kafe Aparat 5000S plus

WMF 5000 S +

WMF 5000 S +

WMF 5000 S + razvijen je sa ciljem da zadovolji potrebu za do 250 napitaka dnevno. Njegov elegantan dizajn, prilagodljive komponente i jednostavno rukovanje čine ga idealnim izborom za objekte srednje veličine koji zahtevaju brzu i efikasnu pripremu visokokvalitetne kafe. Moderan dizajn i besprekorna usmerenost na detalje u svakom delu procesa uveriće vas da će, od zrna do finalnog kafe specijaliteta, svaki napitak biti prefektno pripremljen.

WM kafe aparat 1100 S

WMF 1100 S

WMF 1100 S

Ulaganje u profesionali kafe aparat uvek je dobro rešenje, a investicija u WMF 1100 S otvara vam mogućnost da na dodir intuitivnog ekrana pripremate raznovrstan spektar visokokvalitetnih kafa i čokoladnih napitaka premium recepture. Pored kapaciteta koji dostiže do 80 napitaka dnevno i decentralizovanog izlaza tople vode namenjenog pripremi čajeva, kompaktnost aparata i elegantan dizajn karakteristike su koje WMF 1100 S čine idealnim izborom za lokacije sa ograničenim prostorom i visokim standardima.

WMF Kafe Aparati Espresso

WMF Espresso Next

WMF Espresso Next

Premošćujući jaz između tradicije i inovacije, nagrađivani WMF Espresso Next koji kombinuje nepogrešivi ukus ručno pripremljene kafe sa neospornim prednostima automatizacije. Sa kapacitetom od 300 napitaka dnevno, WMF Espresso Next Izgleda i zvu
i kao klasična espresso mašina – zvuk pare donosi autentičnu atmosferu tradicionalnog fine espresso bara, dok su ostali delovi pripreme potpuno automatizovani, u svrhu optimizovane potrošnje i uštede u svakom delu procesa. Drugim rečima, WMF Espresso Next ne samo da garantuje barista kvalitet kafe, već je i izuzetno jednostavan za upotrebu, dok gubitke resursa svodi na statističku grešku. Kao poslednja reč tehnologije sa WMF predznakom, Espresso Next na naše tržište dolazi početkom marta 2023, do kada ga je moguće rezervisati kod zvaničnog distibutera WMF proizvoda.

WMF RS Project showroom

RS Project showroom vam pruža mogućnost da se bliže upoznate sa WMF aparatima

Ukoliko je unapređenje ponude jedan od Vaših prvih ciljeva za narednu godinu, nabavka pouzdanog kafe aparata proverenog nemačkog kvaliteta bez sumnje je dobar početak.
Više detalja o WMF aparatima možete saznati na sajtu ekskluzivnog uvoznika i distributera www.rsproject.rs. Kompanija RS Project pruža i mogućnost posete showroom-u praćene zajedničkom analizom individualnih potreba kupca, a sve sa ciljem odabira rešenja koje otvara novo poglavlje još uspešnijeg i profitabilnijeg poslovanja.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: WMF

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije