
PROFRESH – Profesionalna neutralizacija neprijatnih mirisa
Naučnici su odavno otkrili da miris najduže ostaje u ljudskom sećanju. Kada osetimo poznat miris, često nas vrati u trenutke kada smo ga prvi put d...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš donosi bogate ukuse čudnovatog Tamari soja sosa.
Jednostavno do savršenstva, čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom bez glutena postaće vaš omiljeni brzi slatkiš. Sve što je potrebno da uradite jeste da pažljivo praitite uputstva u nastavku. Kasnije, sledi čisto uživanje.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
SASTOJCI (2 osobe)
Zagrejte mleko sa kakaom i vanilin ekstraktom. Dodajte pirinač i zajedno kuvajte.
Dodajte bananu, šećer i Kikkoman Tamari sojin sos. Usitnite u glatki puding.
Stavite maline, šećer i Kikkoman Tamari sojin sos u tiganj i kuvajte dok maline ne počnu da se raspadaju.
Procedite kroz sito. Rasporedite puding u činije.
Prelijte sa prelivom od malina i ukrasite sa svežim listićima nane i malinama.
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošZa restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošEkskluzivne Dolce & Gabbana Casa tapete za umetnost na vašim zidovima! Predstavljamo vam novu kolekciju Dolce & Gabbana Casa tapeta, sada ...
pročitaj još