Dositey Vodka ima ono što mnogima nedostaje: Prestiž u čaši
Dositey Vodka, prva srpska premium votka, pojavila se na policama prestižnih kafea i restorana. Termin 'premium' apsolutno karakteriše Dositey Vodk...
pročitaj jošPriča KRILCA I PIVCE počinje 2016. kada je u Nišu, bastionu roštilja, krenula da se realizuje jedna jedinstvena biznis ideja: napraviti mesto koje će ponuditi veliki izbor vrhunskih pilećih krilca, proizvode od piletine i sve one proizvode koji upotpunjuju uživanje u hrani od piletine po originalnim recepturama.
Mesto u komšiluku u kome će gosti uvek moći da računaju na ukusan obrok po pristupačim cenama, mesto na kome će se osećati kao kod kuće, mesto gde će se uz delikatesnu hranu i veliki izbor piva opustiti i razgovarati. Napraviti mesto za druženje, kome će se ljudi iznova i iznova vraćati. Napraviti mesto za MERAK.
Danas, 8 godina kasnije KRILCA I PIVCE je to i postalo. Svojom jedinstvenom ponudom, vrhunskim i kontinuiranim kvalitetom, beskrajnim poštovanjem prema gostima postali smo prepoznatljivi brend ne samo u Nišu i na jugu Srbije, već i šire.
Želeći da stvorimo nova mesta za uživanje u delikatesnim krilcima i nova mesta za MERAK, svoje višegodišnje iskustvo, jedinstvene i originalne recepture za pripremu krilaca, hrane od piletine i veliki broj soseva, smo pretočili u franšizni paket i izašli s nijim na tržište.
Ono čime smo privukli pažnju, a i kupce, su jedinstveni ukusi naših krilaca i soseva. Imamo 14 različitih ukusa krilaca i isto toliko različitih soseva koji se savršeno upotpunjuju. Recepti za njihovu pripremu su naše vlasništvo i ne mogu se naći ni u jednom restoranu sa pilećim krilcima.
Našim originalnim recepturama smo stvorili delikatesne proizvode čija priprema u kućnim uslovima traži puno vremena i truda. Iz tog razloga smo postali mesto gde porodica i prijatelji mogu da se okupe kako bi uživali u ukusnim krilcima, velikom izboru piva i druženju.
Imamo pojednostavljen meni, pa iz tog razloga nema trošenja vremena i novca na veliki broj artikala koji zahtevaju komplikovanu pripremu i obimnu nabavku. Ovakav meni je manje stresan za tim, a fokus se prebacuje na spremanje kvalitetne hrane i pružanje izuzetne usluge kupcima.
– Kompletan sistem poslovanja od pokretanja, preko svakodnevnih operacija i stalnog rasta
– Prepoznatljivost brenda zahvaljujući nacionalnim i regionalnim kampanjama i našoj postojećoj reputaciji
– Mogućnost uštede kroz zajedničku kupovnu moć našeg franšiznog sistema
Sa franšizom KRILCA I PIVCE ne započinjete svoj posao od nule. Radite sa timom proverenih ljudi spremnih da vam pomognu da svoju franšizu sa krilcima pretvorite u omiljenu destinaciju u komšiluku.
Za franšiznog partnera tražimo osobu
– Koja bi da bude vlasnik biznisa sa punim radnim vremenom
– Može upravljati restoranskim biznisom sa jednim ili više objekata
– Ima strast prema hrani. Ne mora biti stručnjak za upravljanje restoranom, ali prethodno iskustvo je plus
– Ima jaku poslovnu sposobnost
– Dobro poznaje ciljano tržište
– Odlična je u kontaktu sa ljudima i koja će razvijati i širiti našu mrežu fanova
– Zabavljaće se u poslu, uz održavanje poslovnih principa franšiznog sistema KRILCA I PIVCE
Pretvorite svoj san o posedovanju franšize restorana pilećih krilaca u stvarnost.
Sve dodatne informacije možete naći OVDE ili na KRILCA I PIVCE
Krilca i pivce
Zoran Videnović
+381 64 8519713
[email protected]
www.krilcaipivce.rs
Čitaoci B2B magazina i portala Cafe Bar & Restoran znaju da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo inost...
pročitaj jošKada smo u martu ove godine započeli izbor za Najbolje restorane srpske tradicionalne kuhinje nismo znali čemu da se nadamo. Sve sumnje da će izbor...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još