
KISSA10 x SLOJ: Uskršnji branč i koktel sa ukusom kroasana
Ove godine KISSA10 i SLOJ zajedno proslavljaju Uskrs: u nedelju, 20. aprila, na adresi Dobračina 29A održaće se prvi zajednički branč obe ekipe, uz...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se garantovali najbolji uslovi higijene i stabilnost proizvoda.
Ciao paradajz pelat može se koristiti za pripremu sosova, dodataka prilozima i varivima, pizze, bez ili nakon termičke obrade, uz dodavanje aroma po ukusu.
Na domaćem tržištu nalazi se u pakovanju od 400 g, a za njegovu distribuciju zadužen je Silbo.
Silbo
Njegoševa 72, Beograd
Tel. +381 11 400 3300
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još