Electrolux Professional mašina za pranje čaša
Electrolux Professional dvostruko obložena mašina za pranje čaša idealno je rešenje za ugostiteljske objekte koji teže maksimalnoj efikasnosti i vr...
pročitaj jošSvaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba. A, ako nije, onda zapravo sve deluje neuredno, nehigijenski i higijena postaje apsurdno teška. Pričamo o kecelji, konobarskoj, kelnerskoj ili kuvarovoj. Nebitno, kecelja uvek mora da čista i reprezent lokala.
Firma Mco čak i u ovom segmentu pravi iskorak jer je na srpsko tržište dovela renomiranog španskog proizvođača Texia, od čijeg tekstila svoje košulje prave mnogi brendirani proizvođači. Martin Berasategui, višestruki nosilac Michelinovih zvezdica jedan je od onih koji veruje u ovaj proizvod.
Pored toga što Mco u svojoj ponudi ima više boja, kecelje su dostupne i u različitim veličinama 75×90 i 75×50 te zadovoljavaju potrebe i renomiranih beogradskih restorana. Ali, ono što zaista razlikuje ove kecelje od ostalih je što je sam materijal tretiran Biocidnim tretmanom u procesu proizvodnje te sprečava stvaranje bakterijskih kultura na keceljama.
Takođe, tkanina je obogaćena sredstvima koja sprečavaju zadržavanje fleka. Ove kecelje su višekratne i mogu se prati i sušiti u mašini. Pored standardnih kecelja Mco nudi i PVC kecelju za perače sudova. Ova kecelja je takođe višekratna i može se i prati i peglati.
I sa ponosom možemo da kažemo da je od svih novih proizvoda u našem asortimanu ovo najprodavaniji proizvod.
Mco d.o.o.
Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Tel. +381 11 239 2220
www.mco.rs
Plecomop je idealan za čišćenje barova, trpezarija, restorana i drugih manjih prostorija. Istovremeno čisti i usisava podove, čineći ih blistavim b...
pročitaj jošU HoReCa 2025 anketi B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore o zbivanjima na domaćem tržištu od naših poslovnih partnera, vlasn...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa prikazuje detaljna kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planove u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva. U okviru o...
pročitaj još