26.04.2024 Horeca oprema

RollDrap proizvodi za visoki sjaj – ljubav na prvi dodir

Ovaj naslov nikad nikog ne bi naveo da je u pitanju kuhinjska krpa, ali ovaj novi proizvod MCO je upravo to – ljubav na prvi dodir. Španski proizvođač tekstila TEXIA od kojeg svoje košulje prave mnogi brendirani proizvođači napravio je ovaj elegantan i vrhunski proizvod. Tekstil od kojeg je RollDrap krpa za čaše napravljena poseduje mekoću i eleganciju koja do sada nije bila svojstvena krpama. Svaki barmen čezne za krpom koja će čaše dovesti do visokog sjaja, a RollDrap krpa za poliranje stakla i čaša ispunjava ovaj specifičan zadatak.

Pored krpe za poliranje čaša, MCO je u svoj asortiman uvrstio i RollDrap kuhinjsku krpu u rolni. Njihova specifičnost je da su napravljene bez ijednog šava.
Nova seamless tehnologija ne daje priliku prljavštini da se sakrije u naborima šavova, kao što je to normalno sa svim drugim kuhinjskim krpama.

RollDrap krpe za poliranje u rolni
Novi proizvod u MCO asortimanu koji svoje mesto odavno ima na svetskoj sceni je i RollDrap Hangla. Izrađena od 100% pamuka i potpuno ekološka, besprekorno odgovara svakoj boci vina.
Martin Berasategui, višestruki nosioc Michlenovih zvezdica, osetio je ljubav na prvi dodir sa RollDrap krpama još pre 25 godina i ta ljubav i dan danas traje.

Na sajmu HoReCa opreme, koji se uspešno održao ovog februara u Beogradu, vinari su testirali ovaj vrhunski proizvod i ocenili su ga najvišim ocenama. Veličina ove krpe, omogućava brisanje izuzetno visokih čaša i krigli, pa će naći svoje mesto u restoranima, ali i u pivnicama.
“Iz višedecenijskog iskustva u oblasti profesionle higijene znamo da postoji problem korišćenja krpa za održavanje higijene među sektorima. Odnosno, ako su krpe istog dizajna ne zna se ko koristi koju. Potrudili smo se da uvezemo čak četiri različita dezena (ivice crvena, zelena, svetlo i tamno plava) i na taj način omogućimo našim klijentima besprekorne procedure u čišćenju”, rekao je Branko Milojević, direktor firme MCO.

RollDrap tekstil krpe

Distributer: MCO doo

Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Tel. +381 11 239 2220
www.mco.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije