9 MCO Tanja Dokmanović
24.01.2022 Horeca oprema

Tanja Dokmanović, MCO, 2022.: „Cilj je proširenje asortimana i prodajne mreže“

Od samog osnivanja cilj kompanije MCO je da kupcima ponudi kompletna rešenja kupatilske galanterije, potrošnog materijala, sredstava za čišćenje i opreme za održavanje objekata. Ispred kompanije MCO u anketi je uzela učešće komercijalista Tanja Dokmanović kojoj je izuzetno dobro poznata situacija na terenu. Njeno opažanje o stanju u HoReCa sektoru je u potpunosti odraz realnog stanja.
„Svi rade znatno opreznije i maksimalno smanjuju bilo kakva ulaganja. Bez obzira na izuzetno tešku situaciju uspeli smo da nastavimo da radimo i izvučemo najbolje“.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
U našoj paleti proizvoda posebno bih izdvojila Senzorski dozator autocut ubrusa koji ima mogućnost podešavanja dužine listića na sensor mode ili auto mode. Jedna od njegovih specifičnosti je da može da radi na 4 baterije od 1.5 V ili na struju uz adapter.

„Stručno usavršavanje zaposlenih“

* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
U narednoj godini planiramo proširenje postojećeg asortimana i prodajne mreže na teritoriji cele zemlje kao i stručno usavršavanje zaposlenih.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Moja preporuka je splav „Suvenir“ koji se nalazi na Savskom nasipu na Novom Beogradu. Ovo je mesto na koje rado idem kada želim da se opustim i uživam u predivnom pogledu na reku, sa izuzetnim enterijerom i hranom koja predstavlja odličnu kombinaciju naše tradiciolne kuhinje sa grčkom kuhinjom.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MCO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije