Delta Real Estate novi vlasnik hotela Radisson
29.06.2023 Hoteli

Delta Real Estate novi vlasnik hotela Radisson

Real Estate nastavlja da jača svoj hotelski portfolio preuzimanjem hotela Radisson Collection – Old Mill u Beogradu i time nastavlja realizaciju svog plana da bude regionalni lider u hotelskoj industriji, saopštili su iz ove kompanije.

Novi vlasnik hotela Radisson

Delta Real Estate Grupa već upravlja hotelima InterContinental u Ljubljani, Crowne Plaza i Indigo hotel u Beogradu.

“Delta se u hotelskom biznisu opredelila prvenstveno, mada ne i isključivo, za kongresni turizam, za hotele koji su prevashodno namenjeni poslovnoj klijenteli i koji posluju svih 12 meseci u godini. Naši hoteli su visoke kategorije, deo su poznatih međunarodnih lanaca i zato preuzimanje hotela Old Mill u Beogradu, pod brendom Radisson Collection, predstavlja logičan nastavak naše strategije. Proširenjem portfolija novim hotelom, uz preuzimanje Sava Centra čija rekonstrukcija je u toku, velikim korakom se približavamo poziciji koju želimo u regionalnom hotelijerstvu. U narednom periodu nastavićemo da budemo aktivni na tržištu i da tražimo prilike za investiranje u regionu”, izjavio je Andrej Sovrović, direktor hotelskog biznisa u Delta Holdingu, poslovnom sistemu kojem pripada i Delta Real Estate Grupa.

Hotel Radisson Collection – Old Mill

Hotel Radisson Collection – Old Mill odlikuje prepoznatljiv dizajn i izuzetna pozicija. Hotel se nalazi uz autoput, gotovo u centru grada, samo 700 metara od Beogradskog sajma i 1,5 kilometar od glavne železničke stanice. Sava centar, kao vodeća kongresna lokacija, udaljen je manje od jednog kilometra. Hotel je lociran u preuređenom objektu prvog parnog mlina u Beogradu, koji potiče iz 19. veka.

Naš lobi hotela je dizajniran u industrijskoj, otvorenoj i autentičnoj atmosferi. Reciklirani materijali, poput cigle iz istorijske zgrade, očišćeni, popravljeni i ponovo integrisani. Iako su preneti na savremeni arhitektonski jezik, prirodni materijali, kao što su hrast i bakar, upućuji na istoriju lokaliteta.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: EKAPIJA

FOTO: RADISSON COLLECTION INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije