Hoteli i Restorani broj 17 naslovna front
30.11.2023 Hoteli

Hoteli & Restorani, novi broj magazina je u distribuciji

Novi broj magazina Hoteli & Restorani donosi zanimljive novosti iz hotelsko restoranske industrije, a više o sadržaju saznajte u nastavku.

Tema Broja: Isplativost investicija u domaćem hotelijerstvu

Najava ministra finansija Siniše Malog da će država podsticati izgradnju novih i proširenje postojećih hotelskih kapaciteta u Beogradu i okolini, zbog očekivanog rasta tražnje povodom održavanja EXPO 2027., aktuelizovala je pitanje isplativosti investicija u domaćem hotelijerstvu, te smo ovoj temi posvetili posebnu pažnju.

Hoteli i Restorani broj 17 naslovna

U rubrici trending možete pročitati o novom Radisson red hotelu, izgradnji novog rizorta na Kopaoniku, kao i o vinskom turističkom kompleksu u Sremskim Karlovcima. Posetili smo jezero Palić i saznali najnovije planove za izgradnju hotelskih sadržaja, a bili smo i u novootvorenom restoranu i smeštaju na farmi Bela Reka.
Istraživali smo šta se dešava sa turističkom platformom Booking.com, šta novo priprema chef David Šimunić u restoranu hotela Square Nine, a donosimo vam i top listu najboljih 10 hotela na svetu.

Hoteli i Restorani broj 017 NEMANJA STOJKOVIC

Nemanja Stojković F&B direktor hotela Sunce u Sokobanji, ispričao nam je šta sve mogu da dožive njihovi gosti.

Hoteli i Restorani broj 017 Aleksandar Živadinović

Aleksandar Živadinović, Event sales manager Intercontinental hotels & resorts, pričao nam je o uspesima i rezultatima koje je postigao na Malti i otkriva poslovnu filozofiju kojom se vodi.

http://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2023/11/Hoteli-i-Restorani-broj-017-Aleksandar-Zivadinovic-scaled.jpg

Claster executive pastry chef Petar Žuljević nam je otkrio kako je završio u svetu poslastica i zašto nije zažalio što je izabrao hotelsku poslastičarnicu za mesto gde će iskazati svo svoje umeće.

Kao što ste već navikli, donosimo vam kompletan sadržaj, ali i mogućnost da skinete kompletan magazin u PDF formatu

Hoteli & Restorani broj 017

SADRŽAJ

Beograd
88 SOBA RADISSON RED HOTELA

St. Regis
OTVARANJE U JANUARU 2024.

Kopaonik
NOVI RIZORT KOD GOBELJE

Sremski Karlovci
VINSKI TURISTIČKI KOMPLEKS

Jezero Palić
POSTAJE VELIKO GRADILIŠTE

Booking
KAŠNJENJE SA ISPLATAMA?

Farma Bela Reka
BLAGODETI NETAKNUTE PRIRODE HOMOLJSKIH PLANINA

Nemanja Stojković
“HOTEL SUNCE NUDI SOFISTICIRANO I OTMENO ISKUSTVO BORAVKA U SOKOBANJI”

Tema broja
INVESTICIJE DRŽAVE ZA HOTELSKU INDUSTRIJU

Aleksandar Živadinović
OSVAJANJE MALTE

Igor Conić
“REC TERME LAKŠE PRODAJE ARANŽMANE”

Koreanska turšija
KISELITE LI KIMČI?

Chef David Šimunić
PROJEKTNI GASTRO BIRO

Pastry Chef Petar Žuljević
“HOTEL DAJE MNOGO VECU ŠIRINU U POGLEDU DESERTNE KARTE”

Chef Chris Prow
JAJA BENEDIKT U KROASANU

Chef Adam Smith
MARINIRANI LOSOS SA DŽINOM

Pastry Chef Kriss Bigs
VAFLI SA MASKARPONE KREMOM

Gastro bar Park
HYPE HRANA ZA GENERACIJU Z

Chef Kristijan Marenić
PRAVILA CIŠCENJA RESTORANSKE KUHINJE

Premijera
ZEMNA RISERVA 2020

Rakija
RITUALNO SERVIRANJE

Bazične formule
COCKTAIL LABORATORIJA

Izbor
NAJBOLJI HOTELI NA SVETU

Novi londonski hotel
RESTORAN ZA FANOVE BRZINE

Muzika u hotelu
KORAK KA ZADOVOLJSTVU GOSTA

 

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SHUTTERSTOCK I PRIVATNA ARHIVA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije