Radisson red 1
29.11.2023 Hoteli

Radisson RED Belgrade je treći hotel Radisson Hotel Group u Beogradu

Smešten na samo nekoliko minuta od centra glavnog grada kao i svih istorijskih znamenitosti, Radisson RED Belgrade je prvi hotel brenda Radisson RED kojim upravlja hotelska grupacija iz Hrvatske, Arena Hospitality Group, koja je deo PPHE Hotel Group.

Hotel Radisson RED se nalazi na mestu hotela 88 Rooms

Hotel Radisson RED Belgrade nalazi se u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije i u ponudi će biti 88 soba, uključujući tri apartmana (do sada hotel je nosio ime Hotel 88 Rooms).

Radisson red 2

Gosti će imati na raspolaganju hotelsku digitalnu tehnologiju kojom će se samostalno prijavljivati u hotel i hotelsku aplikaciju za pristup svojim sobama

Progresivan dizajn osmislio je dizajnerski studio Atellior, koji kao glavno obeležje uključuje u predvorju hotela i prepoznatljivi crveni automobil Zastava 750.

Radisson red hotelska soba4

Gosti će imati na raspolaganju hotelsku digitalnu tehnologiju kojom će se samostalno prijavljivati u hotel, hotelsku aplikaciju za pristup svojim sobama, za naručivanje hrane i pića, kao i sredstvo prilikom upravljanja TV, klima uređajem i sl. Hotel će nuditi celodnevni restoran kao i co-working prostor, a iz bara na krovu i pogled na istorijski deo centra grada.

Radisson red bar 3

Radisson RED Belgrade je treći hotel Radisson Hotel Group u gradu, pridruživši se Radisson Collection Hotelu, Old Mill Beograd i Belgrade Art Hotelu, članu Radisson Individuals.

Radisson red 5

„Strategija približavanja Radisson red brenda putnicima širom sveta“

„Otvaranjem hotela Radisson RED Belgrade, proširujemo prisutnost Radisson RED u jugoistočnoj Evropi i preduzimamo još jedan značajan korak u našoj strategiji približavanja ovog živahnog brenda putnicima širom sveta. Ovo je naš drugi hotel u okviru našeg proširenog partnerstva sa PPHE Hotel Group i njihovom pridružnicom Arena Hospitality Groupom, nakon pokretanja Grand Hotela Brioni Pula, a Radisson Collection Hotela u maju 2022“, kaže Elie Younes, izvršni potpredsednik i globalni direktor za razvoj u Radisson Hotel Group.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: ARENAHOTELS.COM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije