Chef David Šimunić
07.11.2023 Chef

Chef David Šimunić predstavlja novi meni u restoranu The Square

Novi meni restorana The Square odvešće vas na mesto gde se tradicionalna gastronomija, uzdignuta na nivo najfinije kuhinje, susreće sa arhitektonskom preciznošću i stilom. Chef David Šimunić to oseća kao celinu, kao da se dva sveta spajaju, predstavljajući samu esenciju njegove kreativnosti.

Chef David Šimunić vas čeka u restoranu The Square od 7. novembra

Da li ste ikad mogli da zamislite da ćete probati dekonstruisanu rusku salatu od čipsa od povrća, burek od guščje džigerice sa izobiljem crnih tartufa, ili možda, skoro pa, zaboravljenu kavurmu, u fine dining restoranu u srcu Beograd?
Nismo ni mi! Ali kada smo probali ovaj meni, postalo je jasno da je to uzbuđenje koje nam je potrebno u lokalnoj gastronomiji. Zato vas sa pozivamo da posetite restoran The Square i probate Davidov novi meni, počevši od 7. novembra.

Chef David Šimunić nacrt jelo

Kreacije na tanjiru su priče o talentu chefa Davida Šimunića

Sa idejom da se oda počast tradicionalnim srpskim receptima, ali i sa željom da gostima približi nove dimenzije već poznatih jela, stoji ambicija da se istakne i spoji najbolje od oba sveta.

Chef David Šimunić ovako vidi kavurmu

Ono što dopunjuje ove izuzetne kreacije na tanjiru jeste priča o Davidovom talentu koji se pruža van okvira konvencionalnog kreativnog toka. Naime, kao nesuđeni arhitekta on vešto iscrtava svako jelo pre nego što kuhinjski pult preuzme pažnju celog procesa. Kroz njegove crteže želeli smo da se pridružite stvaralačkom procesu, od samog početka pa sve do krunisanja priče, za stolom u The Square restoranu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: THE SQUARE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije