![Restoran Ditay Novi Sad](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2024/01/Restoran-Ditay-Novi-Sad-370x280.jpg)
Restoran Ditay u Novom Sadu vodi vas kroz ukuse kineske kuhinje
Zanimljiv restoran kineske kuhinje počeo je sa radom početkom oktobra u Novom Sadu. Restoran Ditay je mesto gde možete popiti šoljicu kafe, uživati...
pročitaj jošUkusi kantonske i kineske kuhinje pozivaju vas iz jedne od najprometnijih beogradskih ulica. Te, ako ste ljubitelj autentičnih specijaliteta spomenutih kuhinja, restoran Wang Jiao je pravo mesto za vas.
View this post on Instagram
Ovde ćete imati priliku da okusite pravu kinesku hranu, baš onako kako je spremaju u Kini i Hong Kongu, poručuju iz restorana. Oni koji su već otkrili ovo mesto kažu da je ovo jedino mesto u gradu gde možete dobiti autentičan roštilj u kantonskom stilu (siu mei) i dim sum.
PROČITAJ JOŠ! Napravite baozi – sočne i slasne kineske knedle sa svinjetinom
Pored toga, kantonska kuhinja je bogata zdravim čorbama sa dosta povrća, te ćete ovde moći da probate i neke od najboljih tradicionalnih čorbi.
Osim savršenih Jakobovih kapica u sosu od viskija i knedli sa kristalnim škampima, koje su savršen izbor za ljubitelje morskih plodova, Wang Jiao na meniju ima i:
Za desert možete izabrati pržene knedle sa susamom, pirinčane knedle u kokosu, zečiće od kokosovog mleka ili knedlu sa ananasom.
Osoblje je ljubazno, uslužno i brzo. Restoran ima i prostor za nepušače.
KINESKI RESTORAN WANG JIAO
Bulevar despota Stefana 32, Beograd
Tel. +381 11 765 3977
Radno vreme: 10.00-23.00, ponedeljkom 16.00-23.00
IG @wangjiao_restoran
Restoran Brooklands koji radi u sklopu hotela Peninsula u Londonu je hot spot za ljubitelje auto-moto sportova i avio industrije. Pored toga, s mod...
pročitaj jošNammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po lis...
pročitaj jošNe smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj još