Siera Tekila g3 Spirits
21.08.2023 Drink

Sierra Tequila lansirala je jedinstvenu inovaciju: Sierra Tropical Chilli

Sierra Tropical Chilli predstavljen na launch eventu na splavu Hot Mess

Sierra Tropical Chilli sa ukusom manga, marakuje i ljutinom čilija

Siera Tekila g3 Spirits

U februaru mesecu, G3 Spirits je najavio da će njihov novi proizvod, Sierra Tropical Chilli, uskoro biti lansiran. Sierra Tequila de Mexico, jedan od najpoznatihih i najprodavanijih brendova tekile globalno, je odlučio da razvije inovativni proizvod zbog pozitivnog trenda prodaje tekile na nemačkom i međunarodnom tržištu. Osim toga, Sierra Tequila je jedan od najbrže rastućih vodećih brendova u sektoru žestokih pića.

Siera Tekila g3 Spirits

Sierra Tropical Chilli je baziran na Sierra Silver tekili

Novi proizvod Sierra Tropical Chilli ima ukus manga, marakuje i naznaku ljutine čilija. Kombinujući autentičan i prepoznatljiv ukus tekile, baziran na Sierra Silver tekili, stvara harmonično iskustvo ukusa. Sa samo 18% alkohola, ovaj osvežavajući eliksir sa tekilom je pravi odabir za letnje osveženje. Kompanija G3 Spirits, kao generalni uvoznik i distributer Sierra tekile, organizovala je 03.08.2023. događaj na jednom od najprestižnijih beogradskih splavova, Hot mess-u povodom lansiranja i predstavljanja Sierre Tropical Chilli. Žurka je okupila oko 200 gostiju iz barske i gastronomske scene, brojne distributere, poslovne partenere. Fokus večeri bio je nov proizvod Sierra Tropical Chilli, koji je goste osvojio svojim ukusom tropskog voća i harmonijom voćnosti i ljutine. U tropskoj atmosferi i uz šareni prateći program (DJ, brojne igrice i animacije), gosti su imali prilike da urone u svet Sierre i uživaju u raznovrsnim šotovima i koktelima sa Sierra tekilom.

Siera Tekila g3 Spirits

Sierra Tequila de México

Sierra Tequila de México je neprikosnoveni lider na tržištu u Evropi. U preko 91 zemlji širom sveta – od Australije do Tajlanda do Čilea – brend je cenjen zbog visokog kvaliteta i voćnih nota. Od svog lansiranja 1981. godine, brend sa ikoničnim sombrerom oblikuje kategoriju tequile kao nijedan drugi, dok se konstantno dalje razvija. Pored Sierra Tequile kao lidera zabave, 100% Tequila od Agave, Sierra Antiguo, nudi sjajne trenutke radosti u raznim prilikama.

Siera Tekila g3 Spirits

Sierra Tequila je već dostupna u veleprodaji širom Srbije

Sierra tekila je već sada dostupna u svim bolje snabdevenim veleprodajama pića širom Srbije, kao i u najboljim ugostiteljskim objektima. Saznajte više na www.sierratequila.com i @sierra_tequila

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: G3 SPIRITS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije