
Otkrivamo: Šta je potrebno da voćna rakija postane svetski trend
Večno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija
Da se Kolumbo nije zaputio u Novi svet i otkrio Dominikansku republiku ne bi bilo ni ruma, te savršene osnove za koktele. A i ovaj novi lokal bi mo...
pročitaj jošBeograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ...
pročitaj jošPavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj još