31.08.2023 Hoteli

Hotel Porto Montenegro je domaćin konferencije o definisanju luksuza

Luksuz nije samo stil života. To je vizija, inovacija i konstantna evolucija.

Hotel Porto Montenegro: Domaćin konferencije o definisanju luksuza

Bloomberg Adria, renomirana multiplatformska mreža za poslovne vesti u Jugoistočnoj Evropi, će upravo ove teme istražiti na prvoj ikada konferenciji o biznisu luksuza u Adriatic regiji pod nazivom „The Future of Luxury“. Ova jedinstvena konferencija će se održati u prelepom ambijentu Porto Montenegra, 4. i 5. oktobra 2023. a okupiće najistaknutnije stručnjake, kompanije i predstavnike uspešnih biznisa u sektoru luksuza kako sa regionalnog, tako i sa globalnog tržišta.

Konferencija neće biti samo povod za diskusiju o luksuznom načinu života, već će doneti sveobuhvatnu perspektivu poslovanja u luksuznom sektoru. Učesnici će imati jedinstvenu priliku da se na relevantan i objektivan način, upoznaju sa najnovijim trendovima, podele iskustva o najuspešnijim poslovnim praksama i dublje razumeju značaj luksuznog lifestylea kroz profesionalnu prizmu i analize kakve samo Bloomberg Adria poseduje.

Bloomberg Adria „The Future of Luxury” konferencija ne predstavlja samo događaj, već i ključnu tačku u kojoj se susreću ekonomska i diplomatska dešavanja regiona. Univerzalni jezik luksuza prevazilazi sve granice, donoseći sa sobom ne samo promene na tržištu, već i trendove održivosti. Kao most koji povezuje različite kulture, tržišta i ljude, konferencija donosi novu perspektivu o razvoju biznisa i kretanjima na tržištima Adriatic regije.

Konferencija o definisanju luksuza: Govornici

Govornici su zvučna imena iz sveta biznisa među kojima su:

Stephen Webster, osnivač i kreativni direktor istoimenog brenda skupocenog nakita, kao i Predsedavajući čuvene kuće luksuznog nakita Garrard

Farouk Nefzi, marketinški ekspert renomirane kompanije Feadship, konstruktora super-luksuznih jahti

profesor Ashok Som, strateg na polju globalnog sektora luksuza i autor brojnih uticajnih publikacija na ovu temu

Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto Grupe

Dušan Simić, gemolog i ekspert na polju trgovine dijamantima

Marinko Ukropina, strateg i konsultant na polju održivosti poslovanja

Priključite se konferenciji, povežite sa vrhunskim profesionalcima, razmenite ideje i iskusite autentičan luksuzni ambijent Porto Montenegra. Budite deo „The Future of Luxuryˮ – jer budućnost luksuza se oblikuje upravo sada! Vaše kotizacije možete obezbediti već danas klikom na link.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: PORTO MONTENEGRO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije