Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila!
Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu.
Najviše od svega želimo da izrazimo duboku zahvalnost. Uprkos izazovima koje su nas sve pratili ove godine, imali smo periode pozitivnosti i radosti i osećali smo podršku lokalne i međunarodne zajednice.
Ovom prilikom želimo da zahvalimo vašem magazinu koji je dao snažnu podršku svima iz restoranskog biznisa, pa i nama.
Radujemo se što ćemo podeliti svoje planove za sledeću godinu i javićemo se čim budemo u mogućnosti da radimo ono što najbolje znamo, a to je da pripremamo najbolju hranu za sve naše goste.
Još jednom, hvala vam što ste nas pratili tokom protekle godine. Želimo vam siguran i zdrav doček Nove godine i najlepše želje za vas i sve vaše čitaoce u Srbiji.
Vidimo se u Novoj godini!
Nikola Šorak, jedan od najtalentovanijih kuvara koje Srbija trenutno ima, priprema se ovih dana za Međunarodno takmičenje San Pellegrino Young Chef...
pročitaj jošČuveni chef Alain Ducasse objašnjava kada je zamalo dao otkaz, zašto je veganska hrana budućnost, govori o rekordnim Michelinovim zvezdicama i zaš...
pročitaj jošU septembru 2022. godine Zemun je postao bogatiji za nesvakidašnji gastronomski eksperiment. Tri chefa, tri musketara, Nikola Rosić, Nenad Atanasko...
pročitaj još