
Hotel Hyatt: Ukusi Koreje u Srbiji – Fuzija dva sveta
Hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom predstavlja događaj „Ukusi Koreje u Srbiji: Fuzija dva sveta“, organizovan u saradnji sa Ambasadom Republike ...
pročitaj jošChef Nikola Tanić iz hotela Hyatt vodi nas kroz jedan takav dan: bez filtera, bez “šminkanja”, onako kako zaista izgleda profesionalna kuhinja iza kulisa jednog od najprestižnijih hotela u zemlji.
Vođenje hotelske kuhinje na visokom nivou nije stvar kulinarske umetnosti, već vrhunske logistike, timske koordinacije i sposobnosti da se pod pritiskom isporuči konzistentan kvalitet. Kada u istom danu treba pripremiti tri ručka i jednu večeru za gotovo 500 osoba, svaki minut i svaki korak moraju biti precizno planirani.
Čitajte u magazinu Cafe Bar & Restoran
Aleksandar Bućan, chef kuhinje hotela Mona Plaza oduševio je prestonicu sa dva hrabra i inovativna gastronomska projekta. Tokom petnaestogodišnje k...
pročitaj jošDok se restoran Dragoljub seli i priprema za otvaranje na novoj lokaciji, bliže centru Beograda, KISSA10 će ugostiti Vanju Puškara idejnog tvorca, ...
pročitaj jošPastry chef Petar Žuljević, prepoznat kao lider u premium segmentu poslastičarstva, kreirao je ekskluzivnu kolekciju torti za Crowne Plaza Belgrade...
pročitaj još